Ziua portilor deschise ScolarAS


1693 vizualizari
Ziua portilor deschise ScolarAS
Link-uri sponsorizate
Sambata, 23 februarie, ScolarAS si-a adus impreuna copii, parintii actuali si parintii dornici de a cunoaste noi locuri, de a invata despre viata si pentru viata.

Copiii s-au bucurat 3 ore de activitati in care culoarea, miscarea si mai ales gandirea, jocul si comunicarea s-au alaturat magic pentru a le face dimineata un cadou de descoperire.

Alaturi de Cristina Negut parintii au descoperit cum se naste magia in relatiile lor cu copiii,cum vine ea si din calitatea relatiei lor si a copiilor lor cu dascalii lor, si, mai presus de toate, au trait momente de contact real, viu si armonios cu ei insisi si cu asteptarile lor de la o noua scoala.

Noi, echipa ScolarAS: Larisa, Diana, Simina, Mihai, Toni, Paula, Ioana, Corina, Alice, Camelia si Dana, am adus pentru o dimineata, pe chipurile copiilor si ale parintilor, surasul pe care il vrem in fiecare zi a anului scolar ce vine.

Va multumim dragi parinti, constienti, interesati real de viitorul copiilor dumneavoastra!

Va ramanem alaturi cu inscrieri la scoala pentru anul ?colar 2013/2014 (inscrierile demareaza in 1 martie iar in intervalul 10-20 martie oferta este promotionala: 20%reducere din taxa de scolarizare de 800 lei/luna,oferta pastrata pe toata perioada micii scolaritati) si cu Seminarul pentru parinti Terorismul relational ( work shop ul se va desfasura in data de 6 martie, in sediul din Baneasa, str. Baneasa nr 10 Investitie-de 75 lei, trainer Cristina Negut)


Cu drag,
Echipa ScolarAS

PS: Teo Barbier ( Gradinita nr 97) este castigatorul tombolei din 23.02 El va petrece la Scolar As o saptamana de vacan?a Un castig real! Felicitari!