Turism in Londra


2489 vizualizari
Turism in Londra
Link-uri sponsorizate
Londra, oras cosmopolit in care se vorbesc peste 300 de limbi diferite este una dintre cele mai populare destinatii turistice.
Orasul este ca un magnet pentru designeri, actori, artisti, un oras care stabileste tendintele in arta, arhitectura, moda, design si tehnologie.

Principalele obiective turistice din Londra sunt Big Ben, Westminster Abbey, Palatul Buckingham, Catedrala Sf. Paul si Turnul Londrei. Sa nu sariti nici peste Turnul Londrei Tower Bridge, Hyde Park, British Museum, Kensington Palace, Apsley House, Palatul Westminster, London Eye, Catedrala St. Paul .

Daca la inceput Londra avea reputatia unui oras in care nu se mananca bine, in ultimii ani a devenit chiar una dintre capitalele culinare ale lumii.

Clima Londrei este temperata, cu veri calde dar rareori toride, si ierni blande. Vara, temperatura depaseste rareori 33 grade C (recordul absolut fiind 37,9 grade C, inregistrat in 2003). Iarna, caderile de zapada sunt rare, iar stratul de zapada nu depaseste in general 2 cm.

In ciuda faptului ca orasul este considerat unul dintre cele mai scumpe orase din lume are cate ceva de oferit pentru orice turist, indiferent de bugetul sau.

Hoteluri unde va puteti caza:
- Hotel Danubius London
- Hotel Park City
- Hotel Thistlle City Barbican
- Hotel Express by Holiday Inn City
- Hotel Andaz Liverpool Street
- Hotel Lords
- Hotel LONDON GROSVENOR HOUSE
- Hotel NH Kesington
- Hotel NH Harrington Hall
- Hotel NH Jolly St Ermins
- Hotel Russell
- Hotel ROYAL LANCASTER
- Hotel GROSVENOR
- Hotel Cumberlan
- Hotel Sanderson
- Hotel ST.MARTIN LANE
- Hotel Mostin
- Hotel THE MARYLEBONE
- Hotel TRAVELODGE LONDON CITY ROAD
- Hotel MILLENIUM GLOUCESTER