Tratamente pentru ochii umflati sau cearcane


8010 vizualizari
Tratamente pentru ochii umflati sau cearcane
Link-uri sponsorizate
Ochii umflati apar din numeroase motive. Cercurile negre si pungile de sub ochi, cunoscute si sub numele de cearcane, au diferite cauze, incluzand imbolnavirea, lipsa somnului si stresul. Pentru a reduce aceste simptome, va prezentam unul din cele mai vechi remedii naturale: pliculetele de ceai.

Prin urmare ochii trebuie ingrijiti din timp pentru a nu-si pierde stralucirea, mai ales ca ei sunt ferestrele sufletului si zona care atrage cel mai des privirile la nivelul fetei.

Este foarte probabil daca, corpul acest lucru sa se reflecte si in starea ochilor. Daca ochii sunt umflati , rosii sau cu cearcane, sa stiti ca acestea sunt semnele oboselii si aceste simptome pot adauga cativa ani buni la varsta reala.

In schimb simptomele pot fi atenuate daca folositi doua plicuri de ceai pe care sa le asezati sub ochii.
Efectul calmant si binefacator al ceaiului negru este atat de eficient incat veti ramane surprins/a.

Cu o noapte inainte, fierbeti o cana cu apa si lasati in ea doua plicuri de ceai negru. Dupa 5 minute scoate-ti plicurile, scurgeti tot lichidul din ele si asezati-le in frigider, dar sa nu inghete. Dupa 10-15 minute, scoate-ti plicurile si asezativa in pat si asezati-le pe ochi. Stati asa 15 minute, intorcandu-le de pe o parte pe alta.