2625 vizualizari

Ingrediente:
- 8 oua
- 100 g zahar
- 200 ml lapte
- 3 foi de gelatina
- 20 g cacao
- 300 g frisca
- 1 pachetel de zahar vanilat
- 40 g rom
- 40 g zahar pudra
- 100 g frisca
- 100 g fructe zaharate
Mod de preparare:
Se amesteca bine ouale, laptele si zaharul, apoi se bat cu telul, se pun la foc si se lasa sa fiarba, amestecand tot timpul. Se adauga gelatina inmuiata in apa rece si cacaua. Se ia de pe foc si se amesteca pana se racoreste. Se amesteca apoi cu 300 g frisca batuta cu 40 g de zahar pudra. Se adauga romul si vanilia. Se toarna intr-o forma rotunda si se da la rece.
In momentul servirii, se scufunda forma cateva clipe in apa calda, se rastoarna pe platou si se decoreaza cu frisca si fructe zaharate.