Top 7 nume de baieti deosebite


5323 vizualizari
Top 7 nume de baieti deosebite
Link-uri sponsorizate
Numele de copii sunt influentate in mare masura, indifferent c a vorbim despre nume de baieti sau nume de fete, de situatia actuala a unei tari, de evenimentele actuale sau de diferite seriale ce ruleaza pe micile ecrane.

Omul este o fiinta usor influentabila si de aici dorinta de a pune copilului un prenume deosebit, care sa il trimita intr-o liga aparte, a copiilor care au un nume usor de retinut prin faptul ca este sonor si poate chiar mai rar decat altele.

Spre exemplu, in cazul fetitelor, se prefera, in prezent, numele Emilia, datorita influentei avuta de serialul Game of Thrones.

In urma unui sondaj realizat de un site de specific care ofera date pertinente cu privire la nume de copii deosebite, s-a ajuns la un top 7 nume de baieti speciale:


Unele dintre ele au origine slavona sau chiar germanica in vreme ce altele se potrivesc de minune si copiilor din tari precum Romania.

Albert ne imaginam ca duce parintii cu gandul la inteligenta iesita din comun a celebrului om de stiinta Albert Einstein si, de ce nu, poate isi imagineaza ca bebelusul lor ar putea fi influentat pozitiv in acest sens de numele purtat.

Ernest, din cate se pare, ar avea legatura cu scriitorul Ernest Hemingway, laureat al premiului Pulitzer in anul 1953 si castigator al premiului Nobel pentru Literatura in 1954.

Dintre cele 7 nume de baieti deosebite, tie care iti place mai mult si de ce?