Teatrul Zurli prezinta in premiera Aventurile Iepurasului in Padurea cu Povesti, la Teatrul de pe Lipscani


1518 vizualizari
Teatrul Zurli prezinta in premiera  Aventurile Iepurasului in Padurea cu Povesti, la Teatrul de pe Lipscani
Link-uri sponsorizate
Atentiune, atentiune! Teatrul Zurli prezinta in premiera  Aventurile Iepurasului in Padurea cu Povesti, la Teatrul de pe Lipscani. Sambata si duminica aceasta aducem magia in Centrul Vechi.

Duminica, 17 Aprilie, orele 11:00, la Teatrul de pe Lipscani, mare premiera mare! Aventurile Iepurasului in Padurea cu Povesti este un spectacol despre curaj si prietenie, in care ingredientul de baza este interactivitatea dintre actorii nostri si cei mici. Este un spectacol construit in acelasi stil vesel care ne-a consacrat, stilul Zurli.  Cea mai noua co-productie a Teatrului Zurli si Teatrul de pe Lipscani Aventurile Iepurasului in Padurea Povestilor  este un spectacol despre curaj si puterea imaginatiei . 

Cu ajutorul Iepurasului copiii descopera cum pot sa-si foloseasca imaginatia si de unde pot lua curaj atunci cand au emotii sau le este frica. In Padurea Povestilor Iepurasul TupTup salveaza oul fermecat din ghearele lupului, oul in care Lupul a inchis toate povestile.

O poveste originala scrisa de Mirela Retegan si jucata cu mult talent si bucurie de Ruxandra Coman, Cornel Mihalache, Carmen Magdalena Sascau, Ionut Varodi si Stefan Opreanu. 


Avanpremiera spectacolului are loc sambata aceasta, de la 11:00, la Teatrul de pe Lipscani.

Biletele s-au pus deja in vanzare si le puteti achizitiona de pe www.bilete.ro sau de la casieria teatrului ( strada Lipscani nr 53, de luni pana duminica, intre orele 12:00 - 22:00, telefon 0734.000.236 ). Costul biletelor este de 30 de lei/persoana.

Va asteptam cu drag si multa veselie. Si nu uitati, codul de acces in sala de spectacol va fi cel mai larg zambet pe care il aveti in buzunar.