Tabara de muzica BRIO 2016


1419 vizualizari
Tabara de muzica BRIO 2016
Link-uri sponsorizate
Tabara de muzica BRIO inseamna distractie, relaxare si studio musical intr-o atmosfera de vacanta. Participantii de anul trecut cunosc deja acest lucru.

Scoala de Muzica BRIO, organizeaza in perioada 10-16 iulie 2016 Tabara de muzica BRIO, editia a II-a. Evenimentul se adreseaza, asemeni editiei precedente, tuturor copiilor pasionati de muzica cu varsta cuprinsa intre 7-16 ani, indiferent de nivelul de cunoastere al muzicii(incepatori sau avansati) si locul in care studiaza muzica.

Locatia taberei este Pensiunea Nedeea***, situata in zona Rucar - Bran, Parcul National Piatra Craiului, locatie elegant si placuta, cu un peisaj pitoresc unic in Romania, care ofera cadrul perfect pentru o vacant muzicala.Pe parcursul celor 7 zile de tabara, participantii vor desfasura impreuna cu profesorii si pedagogii Scolii de Muzica BRIO, lectii de muzica instrumental si vocala intr-o atmosfera de vacanta, vor participa la jocuri si scenete muzicale, vor realize drumetii, vor vizita obiective cultural si turistice, vor lua parte la concursuri si jocuri distractive, la tombole cu premii si foc de tabara.

La fel ca in editia precedenta, la cerere, parintii sau rudele participantilor la tabara se pot caza, separat de grupul taberei, langa Pensiunea Nedeea, in aceeasi incinta.

Tabara de Muzica BRIO este, se pare,evenimentul cel mai asteptat de copiii pasionati de muzica. Inca din toamna anului trecut aufost solicitate inscrieri la tabara de muzica din acest an. Am fost placut impresionata sa vad la editia trecuta a taberei de muzica BRIO participanti veniti tocmai din Italia, atrasi in special de locatia si programul taberei de muzica BRIO. (Prof. Dr. Mitut Mihaela Roxana, Director General Scoala de Muzica BRIO)

Scoala de Muzica BRIO asigura participantilor la tabara urmatoarele:

- Cazarea la Pensiunea Nedeea***, locatie eleganta, placuta, pitoreasca si usor accesibila, situata in Parcul National Piatra Craiului, zona Rucar - Bran, laaproximativ 200 km de Bucuresti(3 ore de mers cu masina);

- Transport pe ruta Bucuresti - tabara si retur;

- Pensiune completa (3 mese si 2 gustari / zi);

- Program unic desfasurat sub indrumarea profesorilor si pedagogilor scolii de muzica BRIO: ateliere de muzica instrumentala (pian, tobe, chitara, vioara, violoncel, flaut) si vocala, muzica de camera, jocuri muzicale, drumetii, excursii la obiective turistice, concursuri, jocuri distractive, tombole cu premii, concert, foc de tabara;

- Preturi competitive:1490 lei / copil / sejur cu posibilitate de plata in 3 rate fara dobanda prin intermediul card AVANTAJ.

EARLY BOOKING: INSCRIERILE PANA LA DATA DE 31 MARTIE 2016 AU 20% REDUCERE.

Mai multe detalii va rugam sa accesati pe www.lectiimuzica.ro

VA RECOMANDAM CU DRAG TABARA DE MUZICA BRIO!