Tabara de muzica BRIO 2015


1663 vizualizari
Tabara de muzica BRIO 2015
Link-uri sponsorizate

Scoala de Muzica BRIO, institutie privata de educatie muzicala din Bucuresti, organizeaza in perioada 6-12 iulie 2015, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7-15 ani, in limita a 30 de locuri, TABARA DE MUZICA BRIO. 
Locatia aleasa pentru derularea taberei este Pensiunea Nedeea (3 stele), situata in zona Rucar-Bran, Parcul National Piatra Craiului, locatie accesibila, care ofera cadrul perfect pentru o vacanta muzicala.
Pe parcursul unei saptamani, participantii la tabara vor desfasura, sub atenta indrumare a profesorilor si monitorilor Scolii de Muzica BRIO, lectii de muzica instrumentala si vocala intr-o atmosfera de vacanta, vor participa la jocuri si scenete muzicale, drumetii, excursii la obiective turistice, concursuri, jocuri distractive, tombole cu premii, foc de tabara.

La cerere, parintii sau rudele participantilor la tabara se pot caza, separat de grupul taberei, langa Pensiunea Nedeea, in aceeasi incinta. De asemenea, activitatile din tabara vor fi difuzate zilnic in mediul online pentru parintii participantilor la tabara.
Si pentru ca totul sa fie perfect, participantii la tabara vor avea parte de multe surprize muzicale.
Tabara de Muzica BRIO este un concept unic, creat special pentru copiii pasionati de muzica, in care activitatile individuale si cele de echipa se vor imbina armonios in cadrul atelierelor muzicale coordonate de profesorii si muzicienii Scolii de Muzica BRIO. Muzica si vacanta se imbina perfect, iar atunci cand ambele activitati sunt organizate sub coordonarea unor specialisti, distractia specifica vacantei dobandeste si rol educational. Cum altfel se poate studia mai bine muzica?! (Prof. Dr. Mitut Mihaela Roxana, Director General Scoala de Muzica BRIO)

Scoala de Muzica BRIO este prima scoala de muzica din Bucuresti care organizeaza tabere cu specific exclusiv muzical pentru copiii pasionati de muzica, initiativa fiind pregatita  cu scopul de a oferi iubitorilor de muzica un sejur muzical la standarde calitative ridicate.
Scoala de Muzica BRIO asigura pe tot parcursul taberei urmatoarele:
- Locatie accesibila (Pensiunea Nedeea, 3 stele), zona Rucar-Bran, aproximativ 200 km de Bucuresti (3 ore de mers cu masina);
- Transport pe ruta Bucuresti - tabara si retur;
- Pensiune completa (3 mese si 2 gustari / zi);
- Program unic desfasurat sub indrumarea profesorilor si monitorilor scolii de muzica BRIO: ateliere de muzica instrumentala (pian, tobe, chitara, vioara, violoncel, flaut) si vocala, muzica de camera, jocuri muzicale, drumetii, excursii la obiective turistice, concursuri, jocuri distractive, tombole cu premii, sceneta muzicala, foc de tabara;
- Preturi competitive: 1090 lei / copil / sejur cu posibilitate de plata in 3 rate fara dobanda prin intermediul card AVANTAJ.

Mai multe detalii va rugam sa accesati pe www.lectiimuzica.ro/tabara-de-muzica
si https://www.facebook.com/tabaraDeMuzicaBRIO

VA RECOMANDAM CU DRAG TABARA DE MUZICA BRIO!