Suna Clopotelul la Scoala de Muzica Boem Club


2631 vizualizari
Suna Clopotelul la Scoala de Muzica Boem Club
Link-uri sponsorizate
Scoala de Muzica  Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, in parteneriat cu Boem Club Pianos, organizeaza Sambata, 24 Septembrie 2016, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, Spectacolul concert intitulat Suna Clopotelul!

Evenimentul va reuni aproximativ 150 de cursanti copii si adulti de la clasele de pian, chitara, canto, vioara, violoncel si saxofon, care vor incanta publicul cu piese de muzica usoara, clasica, pop, rock, interpretari la doua maini la pian sau duete cu vocea.

Spectacolul Suna clopotelul!  reprezinta startul unui nou an scolar la Scoala de Muzica Boem Club si totodata incheierea programului Scoalii de Vara, la care au participat numerosi copii si tineri, de-a lungul intregii veri. 

Odata cu inceputul unui nou an scolar, Boem Club anunta extinderea pe partea de vanzari de instrumente muzicale, prin deschiderea oficiala a celui mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, cu peste 25 de piane si pianine acustice pe stoc, Boem Club Pianos.  

Concertul organizat de Scoala de Muzica Boem Club, Suna Clopotelul!, este si un prilej de a arata tuturor celor invitati ce se poate invata in cadrul programului Scolii de Vara si cum doar in 2 luni, cursanti de toate varstele pot canta piese simple sau de nivel mediu la pian, chitara, vioara, cu vocea sau la alte instrumente.


Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 750 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Scoala de Muzica Boem Club are 3 sedii, in 3  zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia - B-dul Decebal si zona Cotroceni-Drumul Sarii) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 45 de profesori, absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.
Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist 

Telefon: 0768 300 396

E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro