Sughitul la bebelusi


3077 vizualizari
Sughitul la bebelusi
Link-uri sponsorizate
Multe mame isi amintesc ca in timpul sarcinii si-au simtit bebelusii sughitand in burtica. Adesea bebelusii sughita, iar acest lucru poate fi la fel de normal precum miscarile copilului in perioada intrauterina. Afla cum poate fi explicat acest fenomen.
In primele sale luni de viata, bebelusul tau va sughita cu siguranta la intervale regulate. Acest lucru se intampla cel mai adesea dupa ce bebelusul este hranit. Cu trecerea timpului el va sughita tot mai rar, sughitul este mai des doar in primele luni de viata.
Sughiturile sunt foarte usor de recunoscut, motiv pentru care nu necesita teste speciale pentru diagnosticare lor. Acest lucru este necesar doar daca sughitul se prelungeste mai mult de 5 minute si este insotit si de alte simptome neplacute.

Sughitul in burtica mamei
Sunt foarte multe sanse ca fiecare mamica sa-si fi simtit bebelusul sughitand inca de cand acesta era in burtica. Cauza exacta a sughitului nu este insa cunoscuta. Unii specialisti sustin ca sughitul ii ajuta pe bebelusi la dezvoltarea musculaturii diafragmei, precum si la respiratia in uter si o data ce se vor naste.