Slabeste rapid mancand o banana de dimineata. Adevar sau mit?


8345 vizualizari
Slabeste rapid mancand o banana de dimineata. Adevar sau mit?
Link-uri sponsorizate

Vrei sa slabesti usor si rapid?

Da, stim, suna ieftin si putin credibil. Se pare ca, totusi, ar fi posibil daca iti schimbi obiceiurile alimentare zilnice si introduci consumul unei banane in fiecare dimineata.

Nu este chiar atat de simplu: gata, mananci o banana dimineata si apoi poti manca orice, ca vei slabi doar prin actiunea substantelor continute de o banana. Trebuie sa renunti la obiceiuri alimentare mai putin sanatoase cum ar fi sa nu mai consumi dulciuri, paine alba, alimente prajite sau produse fast-food.

Hitoshi Watanabe a scris o carte numita : Dieta de banane de dimineata, in care spune ca o singura banana mancata dimineata si un pahar de apa la temperatura camerei te pot ajuta sa pierzi cateva kilograme intr-o singura saptamana.

Cu totii avem obiceiuri de tot soiul, printre care si obiceiuri culinare sau alimentare, daca vreti, dar secretul sta in a adopta si pastra o dieta echilibrata, din care sa elimini excesul de orice fel si sa acorzi atentie cantitatilor deoarece, da, conteaza nu doar ce mancam ci si cat mancam.

Revenind la dieta bananei de dimineata, se pare ca in compozitia chimica a bananei apare un anumit tip de amidon care ajuta organismul sa elimine din tesutul adipos iar bacteriile din intestin ajuta la transformarea acestui tip de amidon in grasimi sanatoase care ajuta la o mai buna functionare a tractului gastrointestinal.

Ai incercat si tu aceasta dieta cu banana de dimineata? Lasa-ne un comentariu despre experienta ta!