Show de pet grooming la PetExpo 2019


664 vizualizari
Show de pet grooming la PetExpo 2019
Link-uri sponsorizate

Cele mai importante evenimente de grooming din tara vor avea loc in acest an, in cadrul targului dedicat animalelor de companie, PetExpo. Sambata, expertii in tunsul animalelor isi vor demonstra talentul in cadrul concursului Romanian Grooming Trophy, iar duminica Fabio Brandi, groomer si breeder cunoscut international, va face o demonstratie grooming alaturi de cainele sau.

Anul acesta, stilurile de styling pentru caini vor fi comunicate, la PetExpo, in cadrul celor mai importante evenimente de grooming din Romania. Primul eveniment, Romanian Grooming Trophy va avea loc sambata, 13 aprilie, intre orele 15:00 - 19:00 in Arena PetExpo. Evenimentul este dedicat exclusiv groomerilor, fiind singura competitie de grooming din Romania, organizata de Groom Land Academy din Craiova.

Romanian Grooming Trophy aduce cei mai importanti groomeri din Romania, intr-o competitie pe 4 stiluri diferite de grooming: Free Style, Pure Breed Scissoring, Poodle si Stripping. Competitia se va desfasura pe 3 niveluri de dificultate, C, B si A dupa modelul asiatic. Competitia va fi arbitrata in acest an de catre Jamie Sie, instructor principal la JGA Malaysia, groomer si arbitru atestat in Asia, a declarat Ilie Pana, organizatorul Pet Expo.

Aflat la cea de-a 11-a editie, targul a devenit unul dintre cele mai populare evenimente ale anului pentru proprietarii de animale. In fiecare an, la Pet Expo se da startul noilor tendinte iar anul acesta, tendintele internationale in grooming vor fi prezentate, in premiera, in cadrul targului, a declarat Ilie Pana, organizatoul Pet Expo

Duminica, 14 aprilie, la ora 14:00, in Arena centrala a PetExpo va avea loc o demonstratie de grooming realizata de Fabio Brandi, groomer si breeder premiat cunoscut pe plan international, un nume important pe scena italiana a iubitorilor de caini. Inspirat de mic copil de o mare pasiune pentru animale, Fabio a devenit interesat de lumea grooming-ului la doar 18 ani, devenind profesia sa in 1998. In cadrul demonstratiei va fi prezent alaturi de cainele sau.

Fabio Brandi  a participat la cursuri de specializare de la o varsta frageda care l-au determinat sa deschida in 2011 prima academie din Italia, Lovepet Grooming Academy si sa primeasca doar cativa ani mai tarziu, in 2014, titlul de IV SAN BERNARD Master of Grooming. Fabio Brandi este membru al echipei internationale IV SAN BERNARD, a participat la turneul exclusiv Campioni alla ribalta.

Pretul biletului pentru targ este de 10 iar copiii pana in 6 ani si studentii la Facultatea de Medicina veterinara au accesul gratuit. Elevii, pensionarii si studentii beneficiaza de un cost redus al biletului, de numai 5 lei. Programul targului este intre 10.00 si 19.00, iar duminica, intre 10.00 si 17.00. Biletele pot fi achizitionate si online, de pe site-ul www.petexpo.ro

Programul de vizitare
Vineri (12.04.2019) 10:00 - 19:00
Sambata (13.04.2019) 10:00 - 19:00
Duminica (14.04.2019) 10:00 - 17:00

Accesul este permis cu minim o ora inainte de inchidere

Bilete

Adulti: 10lei
Elevi, pensionari, studenti pana in 23 ani: 5lei
Copiii sub 6 ani: gratuit
Medicii veterinari, studentii la Medicina Veterinara: gratuit