Semne ca sarcina ar putea avea probleme


7339 vizualizari
Semne ca sarcina ar putea avea probleme
Link-uri sponsorizate
Inca de la din primele saptamani de sarcina femeile se confrunta cu diferite simptome mai mult sau mai putin obisnuite, insa este foarte important sa le cunoasteti pe cele care anunta o sarcina cu probleme. Din ce in ce mai multe viitoare mamici sunt derutate, nestiind daca aceste semne neobisnuite unei sarcinii indica posibile probleme. De aceea orice semn mai neobisnuit intr-o sarcina ar trebui mentionat medicului.

Iata semne neobisnuite ce pot anunta o sarcina cu probleme:

Greata.Aceste simptome sunt destul de normale pentru orice viitoare mamica la inceputul sarcinii, sar nu trebuie sa dureze mai mult de primele 2 -3 luni. Daca orice ai incerca sa mananci sau sa bei si nu poti din cauze varsaturilor trebuie anuntat medicul de urgenta.

Sangerarea nu este normala in nici un trimestru de sarcina. Daca apar sangerari si crampe poate fi vorba de o sarcina extrauterina sau chiar semne ca ati putea pierde sarcina. Sangerarile sunt foarte periculoase de aceea, daca apar nu ezita sa consulti medicul.

Cresterea si descresterea burticii nu este deloc normala in timpul unei sarcinii si trebuie neaparat anuntat medicul caci poate fi vorba de o sarcina molara.

Daca apar dureri de cap persistente pot fi simptomele preeclampsiei, o boala destul de grava ce poate fi fatala si mergi urgent la medic, o buna ingrijire te poate ajuta sa previi preeclampsia.

Frisoane sau febra de 37 C celsius sau chiar mai mare.

Lesinuri, ameteli frecvente, palpitatii sau puls rapid.

Costipatie severa.