Seminar online Domnul Goe cel ingrijorat


1976 vizualizari
Seminar online Domnul Goe cel ingrijorat
Link-uri sponsorizate
Centrul Educational pentru Copii si Parinti Iulia Pantazi ofera 6 seminarii online gratuite pentru parintii care se confrunta cu mici “domnul Goe”. Campania “Copilul tau e Domnul Goe?” marcheaza lansarea Centrului si cuprinde si un concurs special in care acestia castiga 5 burse la Clasa Einstein  si 5 workshop-uri parenting. Detaliile concursului le gasiti la http://centru-iuliapantazi.info/domnul-goe/concurs/.

Marti 8 martie, ora 19.00, in cadrul seminarului online oferit gratuit intitulat "Domnul Goe cel ingrijorat", vom vorbi despre aspectele neplacute ale vietii si cum comunicam cu copilul in astfel de momente.

Cum ii explicam ca parintii lui vor divorta si de ce fac asta?

Ce implica divortul parintilor pentru copil?

Cum le spunem cand un prieten sau o ruda apropiata a murit?

Cum explicam conceptul de moarte si despartire in sine?

Cum consiliem copilul care trece printr-o prietenie esuata?

Seminarul consta intr-o parte introductiva de maxim 30 minute in care psihologul Iulia Pantazi va prezenta notiuni generale urmat de 1 ora sesiune deschisa de intrebari cu raspunsuri. Se va raspunde punctual la framanatarile pe care le au parinti cu privire la topicurile de mai sus. Asadar pregatiti artileria intrebarilor! Subiectul propus este foarte amplu si a venit la cererea parintilor.

Pentru inscrieri puteti trimite cererea dvs la adresa de email
contact[arond]centru-iuliapantazi.info iar in ziua seminarului veti primi linkul de conectare.
Pana atunci sa aveti copii frumosi si sanatosi!


Parteneri media campanie: www.copilul.ro, www.utilecopii.ro, www.urbankid.ro, www.nou-nascuti.ro, www.suntparinte.ro, www.ghidul-parintilor.ro, www.gradinite.com, www.eumama.ro, www.okey.ro, www.prichindelulmeu.ro, www.copiisimamici.ro
Centru Educational pentru Copii si Parinti
www.centru-iuliapantazi.info