Sari peste hotare cu AIESEC


1487 vizualizari
Sari peste hotare cu AIESEC
Link-uri sponsorizate
AIESEC Romania organizeaza targul de internship-uri globale intitulat X Fair, prin care invita studentii sa Sara peste hotare, intr-un stagiu de voluntariat sau de practica platita in stainatate. Targul va avea loc intre 21 si 23 mai, in cele 14 orase in care AIESEC este prezent.

Studentii din orasele Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Suceava, Targu Mures si Timisoara se pot bucura in aceasta vara de o vacanta exotica, in una dintre cele 113 tari AIESEC. Acestia pot beneficia de un stagiu de voluntariat creat pentru dezvoltarea comunitatilor externe, sau de un internship platit la o companie din strainatate. In cadrul acestor internship-uri, studentii isi pot exersa atat abilitatile de vorbire a limbii engleze, cat si capacitatea de a lucra in echipa si de a fi proactiv, toate fiind elemente cautate de companii in cadrul angajarii tinerilor.

X Fair este ocazia tinerilor de a accesa ofertele de internship-uri AIESEC si de a se inscrie in cadrul programului, urmand ca mai apoi sa isi aleaga destinatia si internship-ul care li se potriveste cel mai bine. La targ vor mai avea loc activitati precum: tombole, bodypainting, dansuri, jocuri si multe altele. Targul se va desfasura atat in incintele universitatilor din orasele mentionate mai sus, cat si in locatii precum mall-uri si centre comerciale.

AIESEC Bucuresti te asteapta pe 21 mai la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, pe 22 mai la ASE si Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Litere si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, iar pe 23 mai la Universitatea Hyperion si Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Litere.

Pentru mai multe informatii studentii pot accesa pagina www.aiesecbucharest.ro


Contact:
Stefania Diaconu
Campaign Manager Ougoing GCDP, AIESEC Bucuresti
Tel: +40.755.696.208; Email: stefaniadiaconu08[arond]gmail.com