Saptamana Interaktiv University Identitate dIN CONDEI - 5 ateliere de incondeiat ouale asteapta sa te inscrii


2288 vizualizari
Saptamana Interaktiv University Identitate dIN CONDEI - 5 ateliere de incondeiat ouale asteapta sa te inscrii
Link-uri sponsorizate
Sarbatorile de Paste sunt un prilej de bucurie si zambet pentru noi toti. Asteptam cu nerabdare sa degustam mancarurile traditionale, sa dormim putin mai mult, sa ne vedem rudele apropiate si prietenii, sa oferim si sa primim. Asteptam sa culegem amintiri colorate pe care sa le pastram peste ani in albumele de fotografii si in sufletele noastre. Ele devin parte a identitatii noaste. Iar identitatea este importanta!

Pentru ca la Interaktiv University pretuim identitatea si originalitatea, am pregatit anul acesta pentru voi o saptamana intreaga dedicata Sarbatorilor de Paste: Saptamana Identitate (d)IN CONDEI va aduce 5 ateliere de incondeiat oua, construite pentru a va aduce putin mai aproape, in suflete si maini, datinitle stravechi dupa care erau pregatite ouale de Paste.

Primele 4 ateliere se vor desfasura de luni pana joi (22 - 25 aprilie 2013), intre orele 19:00 si 21:30, la Ceainaria Tabiet, intr-un cadru intim si jucaus, aflat pe strada Popa Savu, la numarul 20. Cel de-al cincilea atelier, de sambata (27 aprilie 2013), se va desfasura la sediul CROS (Intrarea Mihai Eminescu, numarul 5) intre orele 11:00 si 14:30.

Laura Ungureanu va fi trainerul saptamanii Identitate (d)IN CONDEI.Ea incondeiaza oua din 2003 si a obtinut premiul I in 2005 si in 2006 la Festivalul National al Oualor Incondeiate din Bucovina.

De ce sa participi la Identitate (d)IN CONDEI? Pentru ca este o activitate inedita pe care o poti face alaturi de prietenii tai, pentru ca iti aduce spiritul sarbatorilor mai aproape, pentru ca la finalul atelierelor poti pleca acasa cu un cadou cu totul si cu totul deosebit, facut chiar de tine, pentru cineva drag, si, nu in ultimul rand, pentru ca iti place sa fii original.

Pentru mai multe detalii, precum programul complet si posibilitatea de inscriere, te invitam pe site-ul Interaktiv si pe pagina noastra de Facebook. Daca vreti sa aflati despre cum a fost anul trecut, la primul atelier de incondeiat oua, va invitam sa cititi feedback-urile aici.

Te asteptam alaturi de noi la saptamana Identitate (d)IN CONDEI. Pentru ca radacinile sunt importante!