1712 vizualizari

Ingrediente:
250 gr rosii (preferabil mici, pentru aspect)
50 gr branza feta
4 lingurite iaurt
1 catel usturoi
1 priza ierburi provence
2 frunze busuioc proaspat
2 linguri ulei de masline
Preparare:
250 gr rosii (preferabil mici, pentru aspect)
50 gr branza feta
4 lingurite iaurt

1 catel usturoi
1 priza ierburi provence
2 frunze busuioc proaspat
2 linguri ulei de masline
Preparare:
- Taiati rosiile bucati potrivite.
- Frecati usturoiul strivit cu o lingura de ulei, adaugati ierburile provence si amestecati bine. Adaugati feta si iaurtul si frecati pana devine ca o pasta moale. Adaugati si restul de ulei.
- Turnati dressingul de feta peste rosii si adaugati busuiocul tocat. Omogenizati.
- Serviti chiar si simpla sau langa un gratar bun, nu veti avea nevoie de garnitura