1609 vizualizari

Ingrediente:
- cartofi 1 kg
- carne vita/ carne de pui
- morcovi 1 kg
- patrunjel jumatate de kg
- maioneza 250 g
- mazare 300 g
- castraveti murati jumatate de kg
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Carnea se fierbe separat de legume, pentru ca fierbe mai greu.
Legumele se pun intr-un vas la fiert.
Se taie patrunjelul , castravetii, morcovii si cartofii si se amesteca impreuna cu carnea de vita sau de pui taiata cubulete.
Dupa ce se adauga sare si piper dupa gust se adauga maioneza.
La final se amesteca toate ingredientele si se pun pe platou.
- cartofi 1 kg
- carne vita/ carne de pui
- morcovi 1 kg
- patrunjel jumatate de kg
- maioneza 250 g
- mazare 300 g
- castraveti murati jumatate de kg
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Carnea se fierbe separat de legume, pentru ca fierbe mai greu.
Legumele se pun intr-un vas la fiert.
Se taie patrunjelul , castravetii, morcovii si cartofii si se amesteca impreuna cu carnea de vita sau de pui taiata cubulete.
Dupa ce se adauga sare si piper dupa gust se adauga maioneza.
La final se amesteca toate ingredientele si se pun pe platou.