S-a dat START inscrierilor la Shakespeare School Essay Competition - editia nr 11!


901 vizualizari
S-a dat START inscrierilor la Shakespeare School Essay Competition - editia nr 11!
Link-uri sponsorizate
Daca ai intre 11 si 19 ani, esti pasionat de Limba Engleza, o vorbesti fluent, esti creativ si stapanesti bine arta argumentarii, te asteptam sa-ti demonstrezi priceperea in cadrul Shakespeare School Essay Competition! 

Este vorba despre cel mai mare Concurs National de Eseuri in Limba Engleza, cu participare gratuita, organizat anual de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie si dedicat elevilor de gimnaziu si liceu din toata tara.

Concursul, aflat la cea de-a XI-a editie, se bucura de o mare popularitate in randul tinerilor pasionati de limba engleza, anual fiind inscrise peste 4.000 de eseuri din toate judetele tarii

Competitia este organizata pe doua categorii de varsta, 11-14 ani si respectiv 15-19 ani.

Cei care intra in competitie pot castiga premii in valoare totala de peste 5.000 de euro: doua tabere de limba engleza in Marea Britanie, cursuri de limba engleza la Shakespeare School, taxe de inscriere la examenele Cambridge, carti, dictionare si multe alte surprize.Tema concursului: La editia din 2019, participantii sunt provocati sa scrie un eseu original in limba engleza cu titlul A World with NO Rules (O lume fara reguli).

Participantii isi pot inscrie eseurile GRATUIT, online, pe SITE-ul competitiei (sau copy in browser  https://goo.gl/jWcZjt), la una dintre cele doua categorii de varsta, 11-14 ani sau 15-19 ani.

Termenul limita de inscriere in concurs este 31 martie 2019.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selecteaza cele mai bune, originale si creative 30 de lucrari. Ierarhia finala a castigatorilor este stabilita in urma unor scurte interviuri live, in limba engleza, cu finalistii.

Premii si distinctii si pentru profesori
vizual Essay Competition 2019
Profesorul cu cei mai multi concurenti inscrisi va participa gratuit, ca insotitor de grup, la o tabara de 2 saptamani in Marea Britanie.


Toti profesorii de limba engleza din partea carora se vor inscrie minimum 10 participanti la Shakespeare School Essay Competition 2019, vor primi un Certificat de Merit.
Trofeul Excelentei: Judetul cu cel mai mare numar de participanti la competitie va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.
Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 7 iunie 2019 la Bucuresti.


Concursul este inclus in Calendarul Activitatilor Educative al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti. 

Proiectul isi propune sa stimuleze gandirea creativa, spiritul de inovatie, originalitatea si sa motiveze tinerii sa isi perfectioneze limba engleza, oferindu-le totodata sansa unei experiente unice, intr-o tabara internationala de studiu.

Fiind o tabara internationala, am avut ocazia sa realizam schimburi culturale cu adolescenti din mai multe tari, reteaua prieteniilor extinzandu-se in final pana in Portugalia, Turcia, Ghana, Ucraina, Rusia si China, plus multe alte state din care proveneau activity leaderii sau profesorii nostri. (...). Multumesc Shakespeare School pentru ocazia de a ajunge intr-o asemenea tabara prin intermediul concursului Shakespeare School Essay Competition. La cat mai multe editii! De asemenea, multumesc doamnei profesoare care ne-a insotit si tuturor celor pe care i-am cunoscut pentru ca au tranformat aceste doua saptamani intr-un album de amintiri de pus la suflet, a declarat Alexandra Tudorescu, castigatoarea premiului I, categoria 15-19 ani, la editia din 2018 a Concursului.

Mai multe detalii despre tema, regulament si inscriere pe www.shakespeare-school.ro, sectiunea Competitii, sau AICI.

Shakespeare School Essay Competition este un proiect national, cu participare GRATUITA, deschis tuturor tinerilor cu varsta cuprinsa intre 11 si 19 ani (clasele V-VIII si IX-XII). Concursul este organizat de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, si se adreseaza tuturor elevilor din Romania, pasionati de limba engleza si cu real talent la scris.

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Romania Pozitiva, edu-news.ro, Portal Invatamant, Edumanager.ro, SuntParinte.ro, SfatulParintilor.ro, CopiiSiMamici.ro, Stiri pentru Copii, GoKid, Mesagerul de Covasna.
 
Parteneri educationali: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Federatia VOLUM, Bucharest English Teachers Association - BETA, 

Sponsori: ARCUB, British Council, Carturesti, Fischer International, OKKadou, Simaco Advertising.


Organizator:
Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, fondata in anul 2011, este o organizatie nonprofit ce are ca misiune sprijinirea tinerilor talentati sa isi urmeze pasiunile prin perfectionarea limbii engleze si ajutarea copiilor cu oportunitati reduse sa se dezvolte si sa invete limba engleza. Printre proiectele Asociatiei se numara burse de studiu pentru aprofundarea limbii engleze, concursuri de creatie avand ca premii scoli de vara in Marea Britanie, campanii in licee privind certificarile internationale cat si cursuri de engleza predate de peste 200 de voluntari copiilor din cele 30 de centre sociale partenere din Bucuresti si alte orase ale tarii. Asociatia promoveaza dezvoltarea tinerilor intr-un mediu armonios, organizand si ateliere de educatie pentru parinti. 

Concursul Shakespeare School Essay Competition este unul dintre proiectele prin care Asociatia Shakespeare School pentru Educatie isi propune sa stimuleze gandirea creativa si sa motiveze tinerii din intreaga tara sa isi perfectioneze cunostintele de limba engleza. Motto-ul asociatiei este Limba engleza deschide oportunitati pentru ca stapanirea unei limbi de circulatie internationala poate face diferenta in viitorul tinerilor, facilitandu-le accesul spre o educatie de calitate si o cariera de succes.