Remedii pentru a scapa de tuse


6349 vizualizari
Remedii pentru a scapa de tuse
Link-uri sponsorizate
Anotimpul rece si ploios tocmai ce a venit si o data cu acesta ne alegem cu o raceala pe cinste si mai ales cu tusea ce nu ne da deloc pace. Daca nu tratezi tusea inca de la primele simptome aceasta poate duce la boli mult mai grave.

Iata cateva remedii simple care te vor ajuta sa scapi mai repede de tuse:

Ceaiul de radacina de nalba
Ceaiul de radacina de nalba este foarte bun pentru tusea insotita de durerile in piept. Se pun doua lingurite de radacina de nalba intr-o cana de apa si se bea de trei ori pe zi.

Ceaiul de ceapa
De cand erai copil si bunica iti dadea ceai de ceapa si ti se parea oribila aceasta combinatie sa stii ca functioneaza foarte bine. Se fierbe ceapa o data cu apa si se consuma 2-3 cesti de ceai pe zi.

Ceaiul de tei
De mici copii adoram ceaiul de tei si nu degeaba, este unul dintre cele mai bune remedii in accesele de tuse. Nu numai ca are proprietati de calmare dar este un "medicament" minune in cazul tusei.

Mierea
Mierea naturala este un produs cu calitati foarte puternice si poate fi mancata fie asa cum este, in ceai sau folosita la in alimentele de zi cu zi.

Hrean
Prepara o pasta din doua bucati de hrean dat pe razatoare si pune-l intr-un tifon si aseaza compresa pe piept.

De asemenea trebuie mers la doctor la apritia febrei de 39 C -40 C de grade sau atunci cand expectoratia este purulenta.