Primele Poze cu Angelo baietelul cantaretei Celia


3894 vizualizari
Primele Poze cu Angelo baietelul cantaretei Celia
Link-uri sponsorizate
Celia a nascut pe 23 mai un baietel de 4 kg, care a primit nota 10, ce poarta numele de Angelo. Ingerasul, caci asa i s-ar traduce si numele, le-a adus multa fericirea proaspetilor parinti dar si multa oboseala dupa cum se poate observa in poza cu Angelo si taticul lui la numai 5 zile de la nastere in care taticul este epuizat si doarme bustean!

In ziua nasterii, Celia spunea pe profilul ei de Facebook: Azi 23 mai, puiutul nostru ar fi implinit 40 saptamani de sarcina, insa este acas? langa noi si nu exista bucurie mai mare. Toate cuvintele din lume nu pot exprima ceea ce simtim. Am nascut un ingeras de copilas, sanatos si perfect, de 4 kg, care ne-a furat inima definitiv si irevocabil tuturor. N-am cuvinte sa multumesc lui Dumnezeu pentru bucuria pe care ne-a trimis-o in viata! Dragi prieteni, va multumesc din suflet pentru grija voastra, am primit multe mesaje, insa n-am reusit sa raspund, am fost fascinati si rapiti din lumea aceasta, de cand s-a nascut el avem paradisul nostru.

Mai jos veti vedea un colaj cu poze din ziua in care Celia a nascut... Se vede clar ca a avut sprijinul total al sotului ei pe care il aplaudam!