Prima zi de PARENT INFO


2146 vizualizari
Prima zi de PARENT INFO
Link-uri sponsorizate
CopiiSiMamici.ro a avut deosebita placere sa se numere printre invitatii si participantii la prima zi de targ PARENT INFO, in calitate de partener media.

Asa cum ne asteptam, organizarea a fost ireprosabila si vizitatorii nu au intarziat sa apara. Doamna Nicoleta Albert si echipa Trusa pentru Parinti, organizatorii evenimentului, au primit cu multa caldura fiecare vizitator si au avut o deosebita grija in legatura cu informarea prin materiale a fiecarei persoane ce a trecut ieri, 5 noiembrie 2010, pragul salii Dalles.

Metode de prelevare a celulelor stem, asociatii dedicate copiilor si mamelor, edituri si clowni, toate acestea s-au regasit in cadrul momentelor zilei ce tocmai a trecut. Oricine a fost acolo a avut ocazia sa ia contact cu persoane si institutii dedicate lumii copiilor in particular si familiei in general.

Va prezentam in continuare o parte din imaginile surprinse in timpul evenimentului si speram sa vedeti cu ochii dumneavoastra desfasurarea evenimentelor din cursul acestei zile si celei de maine, duminica, 7 noiembrie 2010. Restul imaginilor pot fi gasite pe contul nostru de Facebook: Click Aici