Prezentare Iulia Pantazi


3174 vizualizari
Prezentare Iulia Pantazi
Link-uri sponsorizate
Iulia Pantazi
Psiholog principal psihologie clinica – supervisor,
Psiholog specialist psihoterapie cognitiv comportamentala – supervizor

“As fi putut sa fac orice altceva, daca intr-un anume punct al vietii mele nu realizam ca orice altceva nu mi s-ar fi potrivit la fel de bine. Pentru ca asta e menirea mea!

Ce m-a caracterizat dintotdeauna a fost dorinta mea de a-i ajuta pe cei din jurul meu sa isi atinga potentialul maxim. Asa am invatat ca pentru a putea ajuta cu adevarat, trebuie inainte de toate sa intelegi. Si ca sa ajungi sa intelegi, trebuie sa inveti. Odata ce crezi ca ai invatat, trebuie sa continui sa inveti in fiecare zi, pentru ca nici o terapie de succes nu se face dupa ureche. Cu toate ca psihologia este si o arta, iar pentru mine, este arta pe care o fac cu cea mai mare pasiune, dublata de profesionalism. De aceia, ani la rand am urmat formari si traininguri in strainatate, pentru a putea astazi sa imi pun experienta si cunostintele in slujba celor care au cu adevarat nevoie de ele.”

Trainer formator din 2007. Pana in prezent au participa la cursurile de formare continua un numar de 800  participanti: psihologi, psihopedagogi, medici si studenti, care lucreaza in domeniul psihologiei clinice si al recuperari persoanelor cu tulburari comportamentale si  afectiuni neuro – psihice.

- Formator proiect „Centru de zi Brandusa – Copiii cu Autism” sustinut de DGSAPC Bucuresti mai – iunie 2009;
-  Formator in proiectul „Copiii cu autism- recuperare”  sustinut de DGASPC  Constanta in  iunie – august  2009 si ianuarie 2010;
- Formator  in proiectul OPTIMA cu tematica „Dezvoltarea invatamantului special” pe terapii comportamentale, proiect ce se deruleaza pana in anul 2011.

- Formator in proiectul: „Educatia si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazata pe cunoastere” proiect ce se deruleaza pe perioada: mai 2009 – mai 2011

Va invit sa aflati mai multe aici  http://centru-iuliapantazi.info/iulia-pantazi/

Pregatire profesionala Iulia Pantazi
16-17 noiembrie  2001 -  Seminar „Specializarea in Fizioterapie Pedriatica”. Evaluare pedriatica desfasurat cu Misiunea Medicala Mondiala a Misiunii Mondiale „Assemblies of God”.

1999 – 2003 – Facultatea de Psihologie – Sociologie si Stiinte Politice. Universitatea Hyperion, zi
Martie 2004 – Certificat de pregatire profesionala ca „Formator pe Artterapie” – Oragnizatia Muzica din Marea Britanie

27 – 30  septembrie 2004 – curs „Protectia Copilului cu Dizabilitati„ program terapia PECS sustinut cu Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala, World Learning – ChildNet

Iunie 2004 – licenta de utilizare pentru “Matrici progresive Reaven plus” sustinuta cu SC. RTS Romanian Psychological Testing Servicies.

Mai 2005 – certificat de licenta pentru “Bateria de Teste Psihologice de Aptitudini Cognitive (BTPAC)”

Noiembrie 2005 – aprilie 2006 – Diploma de formare “Terapie sistemica  – cuplu, copil, familie” prin Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei  – psiholog terapeut Cristian Petrescu.

Iunie 2006 – Certificat licenta  “Desenul familie“, certificat licenta “Testul Aperceptiei pentru Copii“, certificat licenta  “Testul arborelui“, certificat licenta “Desenul Persoanei“.

18 – 20 august  2006 – formare trainer cu certificat “Train The Trainer”

Aprilie 2006 – Atestat de libera practica in calitate de Psiholog clinician specialist

2007 – Master in psihoterapie  cognitiv – comportamentala. Consiliere psihologica, psihodiagnoza clinica, psihoterapii scurte cu orientare strategic, strategii si tehnici ale psihoterapiei cognitive comportamentale, medicina comportamentala. Universitatea Titu Maiorescu

18-19 mai 2007 – Conferinta Internationala “Diagnosticul Neurogenetic si Dezvoltarea programelor de terapie pentru Persoanele cu Tulburari din Spectrul Autist (T.S.A.)”

20 – 23 iunie 2007 – Congres National de Psihiatrie a Copilului si Adolescentului. Tulburarea de spectru autist, ADHD si comorbiditati. Modele specifice de abordare psihoterapeutica la copil si adolescent.

Martie 2008 – Diploma de formator in Psihoterapia Cognitiv Comportamentala a Copilului cu Dizabilitat.

Martie 2008 -  Certificat  participare  la  „ Conferinta Nationala de Pediatrie“. Ghiduri si Protocoale de Diagnostic si Tratament in Pediatrie sustinuta cu Societatea Romana de Pediatrie

Iunie 2008 – Certificat TEACCH pentru tratamentul copilului autist cu formare in terapia Teacch. Formare sustinuta cu Autism Independent UK

9-10 iunie 2008 – Certificat “Social Learning & Understanding SUA” pentru utilizarea povestilor sociale in tratamentul persoanelor cu dizabilitati.

28 – 30 iunie 2008 – Certificat de participare  “Behavioral and Communication Intervention Strategies for children with Autism and other Disabilities” in utilizarea unitatii discrete de predare in cadrul terapiei ABA, tehnici in terapia PECS. Curs sustinut cu Autism Servicies Coordinator, Long Beach Unified School District , Ca. USA – Dennis Sweningson si Joanne Murphy – Master  of Science, Special education, long Beach Unified School District, CA, USA.

14 – 15 mai 2009 – Formare profesionala continua “Certificate of Completion”, Pyramid Educational Consultants, PECS Basic Training cu Michaela Figini.

3-6 august 2009 – Certificat de participare “Strategies for children disability perespectives & assesment, sensory stragies, behavior strategies, videomodeling, PECS,  Behavior  and Communication Intervention Strategies for Children with Autism and other Disabilities” Curs sustinut de Joanne Murphy – Master  of Science, Special education, long Beach Unified School District, CA, USA si Wendy Wanner, Ote , Karol Johnson, M. S. Teachers.

16- 21 august  2009 – Certificat de de participare  „Business persuasion boot camp” cu abilitati si concepte precum: Harta mentala si organizarea perceptiei, Acuitate senzoriala, Stiluri de munca, controlul stressului, Credibilitate instantanee, cele 10 legi ale persuasiunii si influentei sociale. Formatori: Andy Szekely, Mara Manea, Ciprian Homm, Dan Luca.

12-14 noiembrie 2009- Cluj-Napoca, Diploma de participare la Conferinta “Evidence based assessment and intervention in autism and comorbid disorders“.

Noiembrie 2009 – Diploma de participare la   Conferinta internationala – “Cele mai bune practici in Metoda Bobath si in terapia limbajului si a vorbirii  la copilul cu paralizie cerebrala”. Dr. Victoria Moli, dr. Cristine E Barber.

10 -11 iunie 2010 workshop “In culisele psihoterapiei” cu Dr. JEFFREY A KOTTLER

09-15 august 2010 curs “Formare pe artterapie si integrare neurosenzoriala la copilul cu autism si handicapuri asociate” cu Asociatia „MUZIKA” Anglia in parteneriat cu DGSAPC Sector 3.

24 august 2010 – Licenta in evaluarea cu ajutorul testului  Denver™-II Denver™ Developmental Screening Test (DDST)

10-11 septembrie 2010, curs „Psihodiagnostic si evaluare clinica, fundamente“. Aplicatii la copii cu varste intre 0-12 ani sustinut de Colegiul Psihologilor din Romania si Asociatia de Psihoterapii Cognitiv Comportamentale din Romania cu Prof. Aaron T Beck si univ.dr.psih. Daniel David. Program volutariat. Asociatia de Psihoterapii Cognitiv Comportamentale din Romania cu Centru de formare al ALBERT ELLIS INSTITUTE SUA, Program recunoscut de ACADEMY OF COGNITIVE THERAPY,SUA Membru al European Association for Behavioural and Cognitive Therapies

Parteneri campanie: www.copilul.ro, www.nou-nascuti.ro, www.ghidul-parintilor.ro, www.utilecopii.ro, www.prichindelulmeu.ro, www.suntparinte.ro, www.copiisimamici.ro, www.gradinite.com, www.eumama.ro