Premiera musicalului Cantec pentru Tisha, cadou pentru micutii care poarta nume de floare !


2780 vizualizari
Premiera musicalului Cantec pentru Tisha, cadou pentru micutii care poarta nume de floare !
Link-uri sponsorizate
In Duminica Floriilor, 5 aprilie, de la ora 18.00, MiniArtShow by Ioana Ginghina a pregatit o surpriza pentru cei mici, dar si pentru cei mari, premiera musicalului Cantec pentru Tisha, un spectacol plin de energie si voie buna, primul musical creat impreuna cu spectatorii. 

Spectacolul se va juca la ArCub (Str. Batiste, nr. 14) si toti copiii vor fi intampinati cu surprize. Micutii care poarta nume de Floare vor beneficia de intrare libera (in limita locurilor disponibile) 

Cantec pentru Tisha, in regia Feliciei Dalu, este un spectacol inedit cu un text original, antrenant, plin de cantece si jocuri interactive in care dumneavoastra, spectatorii - mari si mici - deveniti eroii povestii Tishei.  
Este un spectacol emotionant dedicat atat copiilor peste 4 ani cat si parintilor care, prin interactiune si jocuri noi, reuseste sa aduca in prim plan relatia dintre copii si parinti, importanta si nevoia de a petrece cat mai mult timp cu copilul tau.

Realizat dupa exigentele celor mici, musicalul Cantec pentru Tisha are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei povesti reale, muzica originala antrenanta a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plina de farmec a unor actori experimentati si, surpriza spectacolului, aparitia video a cuplului Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol. 

Micutul dvs poarta nume de Floare? Cel mai frumos cadou este o seara petrecuta impreuna la premiera musicalului Cantec pentru Tisha!


Despre MiniArtShow by Ioana Ginghina
Sunt mama unei fetite de 6 ani si lucrez in industria teatrului pentru copii de 14 ani. Am observat ca celor mici le plac spectacolele cu multa muzica, dans si povesti reale. Compania MiniArtShow a produs pana acum spectacole de teatru de camera, combinatii de ateliere si spectacole pentru educatie timpurie si spectacole de teatru de papusi, cu care ne-am prezentat si in festivaluri importante de teatru din tara. Acum a venit timpul sa trecem la un alt nivel, la unul performant, iar acest nou proiect Cantec pentru Tisha va surprinde prin inedit si dinamism, declara Ioana Ginghina, producatorul spectacolului si manager MiniArtShow.
Urmatoarea reprezentatie a musicalului Cantec pentru Tisha se va juca in Saptamana Luminata, cand MiniArtShow by Ioana Ginghina  face un cadou copiiilor din mediile defavorizate, donand 50% din profit .
Spectacolul caritabil este realizat impreuna cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si va avea loc in Vinerea  Mare, 10 aprilie, orele 18.00, la sala ArCub.

Cantec pentru Tisha
Textul si versurile: Andreea Gaica
Compozitie muzicala originala: Eduard Petru Jighirgiu
Costume si decor: Flavia Varga
Regie si coregrafie: Felicia Dalu

Distributie:
Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu
Gratziline: Ioana Ginghina/Andreea Gaica
Raza de Culoare: Ilona Brezoianu
Cosarul: Emilian Marnea/Razvan Rotaru
Ursul: Rares Florin Stoica/Razvan Rotaru
Producator: MiniArtShow by Ioana Ginghina
Durata: 60 min

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim - http://www.eventim.ro
Rezervari bilete se pot face la contact@miniartshow.ro, telefon 0749419999.

Parteneri: Centrul Cultural Arcub, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei
Parteneri media: Jurnal pentru copii, Blitz Tv, Romania Libera, Ziarul Ring, Revista Pap Tot, Qbebe, GoKid.ro, Bebelu.ro, Kidspots.ro, Macmackids.ro, Melc-codobel.ro, Copilul.ro, Calendarevenimente.ro, Portalevenimentecopii.ro, Suntparinte.ro, Copiisimamici.ro, Calendarulmagic.ro, B24Kids, Cursuri pentru copii.ro, Gradinite.com