Premiera in industria divertismentului din Romania: Gasca Zurli ajunge intr-un super show la Sala Palatului


2793 vizualizari
Premiera in industria divertismentului din Romania: Gasca Zurli ajunge intr-un super show la Sala Palatului
Link-uri sponsorizate
Comunicat de presa - 9.02.2015
Premiera in industria divertismentului din Romania: Gasca Zurli ajunge intr-un super show la Sala Palatului
 
Pentru prima data in Romania, in sala in care doar artistii cu traditie si succes la public au curajul sa desfasoare spectacole, Gasca Zurli - cel mai mare teatru privat pentru copii  - sustine un spectacol eveniment.
 Pe 31 mai, la Sala Palatului, Gasca Zurli aduce, in premiera, o productie suta la suta romaneasca, Zboara, Zboara, Vrajimaturica!, dedicata copiilor intre 2 si 10 ani.

Un  spectacol interactiv in care personajele ii duc pe copii, dar si pe parinti in Regatul Maturilor pentru a o invinge pe Vrajitoarea Tura-Vura.
Ca fiecare dintre productiile Gastii Zurli, si acest nou spectacol isi propune sa le povesteasca celor mici, intr-o forma alternativa, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre intelegere si despre cum poti invinge raul cu puterea faptelor bune si a zambetului.

Ce s-ar intampla daca, pentru o vreme, nicio matura nu si-ar mai face treaba. Ce-ar fi lumea fara curatenie?  Raspunsul il vom afla pe scena Salii Palatului unde Gasca Zurli, impreuna cu micutii spectatori, vor pune la cale un plan prin care o vor pacali pe Tura Vura. Ea e  vrajitoarea care nu se spala, nu se piaptana si nu doreste sa traiasca intr-o lume vesela, curata si mai ales colorata- simbolul personajelor negative. Noul show ii ajuta pe cei mici sa inteleaga mai bine de ce e nevoie de o camera curata, intr-o casa curata, intr-o lume in care toate stralucesc, spune Mirela Retegan , femeia care, prin fenomenul Gasca Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen national.

Mirela Retegan este  si autoarea povestii Zboara, Zboara, Vrajimaturica, spectacol care va include si un nou  cantecel  pentru copii. Cantecul se va alatura seriei de hituri din colectia Am o casuta mica.
Bilete pentru super productia pentru copii Zboara, Zboara, Vrajimaturica s-au pus in vanzare pe www.eventim.ro si la casieria Salii Palatului.

 Spectacolul are loc pe 31 mai, incepand cu ora 11.00
Distributia:
Tanti prezentatoarea- Mirela Retegan
Fetita Zurli- Vero Caliman
Clopotel- Alex Stama
Yuppi- Alexandru  Tcaci
Truli- Razvan Marina
Zdranganel- Paul Chichirau
Tura Vura- Alex Stama
Zana Bun?- Diana Leonte
Productia muzicala -Cornel Sorian
Scenografia -Anca Cernea
Regia - Vadim Rusu
Un spectacol  dupa o idee original? semnat? Mirela Retegan
Produs de : Compania de Evenimente Zurli si Fundatia Noua Generatie.

Detalii suplimentare pe www.zurli.ro sau la telefon : 0755.840.409
Puteti urmari Gasca Zurli pe www.zurli.ro, pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/gascazurli sau pe canalul de Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCViyABZFmR-ufm6gtbUthXA
Parteneri: Euforia Lifestyle TV, Antena 1, Europa FM, Evenimentul Zilei, Pap Tot,  Mami, Forbes, Zile si Nopti, Avantaje, Marea Dragoste, Mama de profesie, Mamica de Azi, Draga mea pentru copii, 121.ro, suntmamica.ro, Qbebe, UrbanKid, KidsNews.ro, B24Kids, Catchy, Copilul.ro, Gradinite.com, GoKid, Clubul Bebelusilor, CopiiSiMamici.ro, smartandhappychild.ro, Babymanager, Blogul mamei incepatoare, Mamica urbana, Mamica activa, Idei pentru mamici si copii, suntpitic.ro, sfatulmamicilor.ro

*Despre Zurli
Zurli este cel mai mare teatru privat pentru copii din Romania, un teatru fenomen national care a transformat educatia intr-un spectacol magic al imaginatiei.
El a fost construit pe o nevoie existenta, dorinta creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei ei lumea din jur intr-un context pozitiv, educativ, dar care sa-i dezvolte imaginatia si sa ii dea incredere in sine.
Spectacolele sunt despre magia care apare atunci cand li se spune copiilor povestea potrivita sufletului lor.