Portret de scolar in Sun Plaza


1654 vizualizari
Portret de scolar in Sun Plaza
Link-uri sponsorizate
Stiti fotografiile din clasa intai? Vi le mai amintiti? Cand venea un fotograf la scoala, ne aseza intr-o banca, ne dadea un caiet si un stilou si noi ne prefaceam ca scriem, uitandu-ne la fotograf? Rar a iesit cineva bine in pozele alea.  Ei bine, sun Plaza si Cristian sutu de la www.fotounion.ro dau ocazia tuturor scolarilor din clasele I-XII sa isi faca fotografii reusite, sub conceptul Portret de scolar.

Practic, orice elev poate veni in sun Plaza in perioada 12-21 septembrie, in intervalul 14.00 - 19.00, pentru o sedinta foto profesionala, oferita gratuit de Foto Union.
in studioul foto amenajat in Biblioteca sun Plaza la parter, vor exista ghiozdane, globuri, harti, bentite cu pampoane pentru cei care doresc fotografii clasice, dar si tablete, laptopuri - pentru scolarii moderni.
La finalul sedintei foto, participantii primesc fotografia in format electronic. De altfel, toate fotografiile vor fi postate pe pagina www.facebook.com/sun.Plaza.shopping.Center.

sun Plaza invita in acest proiect si elevii din programul A doua sansa. Aproximativ 40 de elevi asistati de catre Organizatia salvati Copiii, vor beneficia de o vizita in sun Plaza, care va cuprinde, pe langa sedinta foto profesionista, oferirea unui set de rechizite si a unui pranz in centrul comercial.
Organizatia salvati Copiii deruleaza programul A Doua sansa in parteneriat cu scoli gimnaziale din Bucuresti si alte 10 orase. Programul vine in sprijinul persoanelor care nu au fost niciodata inscrise in sistemul de invatamant si celor care au abandonat scoala si au depasit cu cel putin 4 ani varsta corespunzatoare clasei.

stefan, un adolescent de 17 ani, a invatat ca viata este o lupta la o varsta la care alti copii sunt inca lipsiti de griji. Face parte dintr-o familie numeroasa, cu sapte copii si nu-si aminteste sa fi avut vreodata mai mult decat strictul necesar.
La numai 12 ani, stefan muncea alaturi de tatal lui de dimineata pana seara si era din ce in ce mai obosit; asa incat din acel an nu s-a mai dus la scoala.
in urma cu doi ani a discutat cu asistentii sociali de la salvati Copiii care l-au sprijinit sa se inscrie in Programul A Doua sansa si i-au asigurat rechizitele necesare. Astazi, din nou elev, stefan le transmite tuturor colegilor lui sa aiba un an scolar cu rezultate bune.

Mai multe informatii despre maratonul de sedinte foto profesioniste Portret de scolar gasiti pe site-ul sun Plaza http://www.sun-plaza.ro si pe pagina de facebook  www.facebook.com/sun.Plaza.shopping.Center .

Despre sun Plaza

sun Plaza shopping Center, aflat in sudul capitalei, este un proiect dezvoltat si detinut de s IMMO AG, listata la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. in prezent, proiectul este administrat de CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, centrul comercial sun Plaza ofera peste 140 de magazine internationale si locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce detine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si numeroase restaurante cu bucatarie variata. sun Plaza detine o suprafata inchiriabila de 81.000 metri patrati si peste 210.000 de metri patrati suprafata construita. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite si dispune de o legatura excelenta la sistemul de transport public cu acces direct la reteaua de metrouri, autobuze si tramvaie. Legatura cu statia de metrou Piata sudului se face printr-un pasaj subteran cu o oferta comerciala diversificata.

Despre CBRE Group

CBRE Group, Inc. (NYsE:CBG), companie listata la s&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietatilor si altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultanta. Pentru mai multe informatii, vizitati www.cbre.ro.

Despre Portret de scolar
Portret de scolar este un eveniment traditional Foto Union ce se desfasoara anual la inceputul lunii septembrie. in 2016, proiectul ajunge la a cincea editie anuala. Pentru consultarea precedentelor campanii, accesati www.facebook.com/portretdescolar.

Despre Organizatia salvati Copiii
salvati Copiii este o organizatie neguvernamentala, asociatie de utilitate publica, non-profit, democratica, neafiliata politic sau religios, care militeaza activ pentru protectia drepturilor copilului in Romania, din 1990, in acord cu prevederile Conventiei Natiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului, cu Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene si cu legislatia Romaniei.   

salvati Copiii adopta o pozitie independenta in raport cu actiunile si masurile institutiilor, recunoscand ca implementarea legislatiei si a politicilor publice in materia drepturilor copiilor nu poate ignora stransa colaborare dintre autoritati, familie, copii si societatea in care fiecare actor implicat isi accepta responsabilitatea conform principiilor unui parteneriat autentic si viabil.   

in calitate de membru al save the Children International, cea mai mare organizatie independenta din lume care promoveaza drepturile copilului si care cuprinde 30 de membri si desfasoara programe in peste 120 de tari, VIZIUNEA noastra este o lume care respecta, pentru fiecare copil, dreptul sau la supravietuire, educatie, protectie si participare, asumandu-ne MIsIUNEA de a obtine progrese importante privind modul in care copiii sunt tratati si producerea schimbarilor imediate si de durata in viata acestora. in cei 26 de ani de activitate, peste 1.340.000 de copii au fost implicati in programele si campaniile Organizatiei salvati Copiii.