Cum te pregatesti pentru alaptare


21878 vizualizari
Cum te pregatesti pentru alaptare
Link-uri sponsorizate
Inceputul alaptarii are loc pe durata sarcinii si nu dupa sarcina. Trebuie sa tii cont de mai multi factori in ceea ce priveste alaptarea, cum ar fi medicul sau clinica medicala care sa te sprijine cu sfaturi utile despre alaptare si, de ce nu, cu medicamente care vor stimula corpul pentru producerea laptelui.

In afara de acest aspect, este important sa intelegi importanta pregatirii pentru alaptare datorita faptului ca informarea corecta te ajuta sa eviti analgezicele si anestezia atunci cand nasti si, in acest mod, sugarul nu va mai fi impiedicat de medicamente sa suga imediat dupa nastere.

Este foarte usor de inteles situatia in care proaspata mamica pur si simplu nu are lapte pentru a alapta sugarul dar este de neconceput ca o mamica cu un lapte abundent si bogat, hranitor, sa nu ii ofere acest izvor de imunitate si sanatate pentru tot restul vietii sugarului. Alaptarea, in primele saptamani de viata cel putin, are prioritate absoluta in fata oricaror alte activitati legate de cresterea bebelusului.