Piratul Jack si Insula Vrajita, o noua reprezentatie pentru cei mici


2228 vizualizari
Piratul Jack si Insula Vrajita, o noua reprezentatie pentru cei mici
Link-uri sponsorizate
Compania de Teatru Ingenuo anunta cu bucurie sustinerea unei noi reprezentatii a spectacolului Piratul Jack si Insula Vrajita, ce va avea loc Sambata, 17 Ianuarie, ora 11 la Green Hours- Bistro.

Bucurandu-se de un real succes in randul celor mici, piesa prezinta numeroasele aventuri prin care trec Piratii Jack si Betty. Insotit de copii si mai ales ajutat de acestia, eroul este supus unor primejdii nebanuite, intalneste personaje de poveste si este pus la grea incercare in tentativa sa de a-si salva prietena.

Continand muzica live, abundand in mesaje moralizatoare si interactivitate, piesa de teatru ii poarta pe cei mici prin peisaje tropicale, ii pune fata in fata cu personaje etraordinare si ii face martori ai unor aventuri teribile. Pe toata durata acesteia copiii nu sunt doar simpli spectatori, ci chiar parte din echipajul corabiei. 

Textul, regia si muzica sunt semnate de Geo Visan, actor ce face parte de altfel si din distributia piesei alaturi de Dana Porlogea. 

Spectacolul se adreseaza copiilor cu varsta intre 3 si 10 ani.

Biletele pot fi rezervate la adresa rezervari[arond]ingenuo.ro, urmand a fi achitate si ridicate in ziua evenimentului.


Infiintata in 2012, Compania de Teatru Ingenuo (www.ingenuo.ro) se adreseaza atat publicului matur prin spectacole ce au la baza texte originale, umor fin, idei ce inspira, cat si copiilor, prin piese interactive cu muzica live, ce prezinta povesti noi, pline de invataminte.