Petrece-ti mini-vacanta de final de noiembrie cu un cinemaraton MINIMAX


869 vizualizari
Petrece-ti mini-vacanta de final de noiembrie cu un cinemaraton MINIMAX
Link-uri sponsorizate
Sfarsitul lunii noiembrie aduce, pe Minimax, un maraton cinematografic: postul pentru copii va difuza numeroase lungmetraje animate si live-action. In perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, cei mici vor putea intra in spiritul Sarbatorilor alaturi de Barbie, vor calatori in adancurile marii si ale ambilor poli alaturi de broasca testoasa Franklin si vor stinge incendii alaturi de curajosul Pompier Sam.

Descoperiti mai multe detalii despre oferta cinematografica a postului Minimax de la final de noiembrie, mai jos:

30 NOIEMBRIE

- Pompierul Sam - Gata de actiune! (premiera, de la ora 08:05) si Pompierul Sam - Alerta extraterestra (de la ora 09:20). Eroul nostru curajos devine eroul unui film, la Hollywood, apoi tot orasul porneste in cautarea extraterestrilor.

- Barbie in Colinda de Craciun (de la ora 13:00). Filmul este o adaptare a povestii clasice semnate de Dickens, plina de colinde indragite, costume fabuloase si multa distractie!

- Franklin si prietenii - Aventura lui Franklin: calatorie in adancuri (de la ora 14:25) si Franklin si prietenii - Aventura lui Franklin: exploratori polari (de la ora 15:15). Franklin isi face amici noi in apele albastre din Caraibe si la ambii poli.

- Miss Spider: Printul, printesa si albinuta (de la ora 16:05) si Miss Spider - Filmul (de la ora 16:00). Dumbrava Insorita este cuprinsa de emotii dupa nasterea Printesei Mierii, apoi facem cunostinta cu toti locuitorii saritori, zburatori sau taratori de aici.

- Bibi si Tina 4 (de la ora 20:30). Tina este rapita in timp ce Castelul Falkenstein este in renovare, iar viitorul festivalului care urmeaza sa fie organizat aici e nesigur.

1 DECEMBRIE

- Barbie si castelul de diamant (de la ora 08:05). Barbie si Teresa ne spun povestea a doua prietene (Liana si Alexa) care descopera o oglinda magica, in care se ascunde o fata.

- Pettson si Findus (de la ora 13:00). In cele 4 episoade consecutive, fermierul si motanul lui au parte de aventuri de zile mari.

- Thomas si prietenii sai: Cursa cea mare (de la ora 20:30). Thomas vrea sa participe la Marele Spectacol al Trenurilor, dar locomotivele mari rad de el. Oare cum se va termina totul?

- Franklin si prietenii - Aventura lui Franklin: calatorie in adancuri (de la ora 21:45) si Franklin si prietenii - Aventura lui Franklin: exploratori polari (de la ora 22:40).

2 DECEMBRIE

- Barbie la scoala printeselor (de la ora 08:05). Barbie este admisa la Scoala Printeselor, unde invata dansuri de societate si reguli de comportament.

- Pompierul Sam - Gata de actiune! (de la ora 13:00).

- Bibi si Tina (de la ora 14:15). Vrajitoarea Bibi Blocksberg si prietena ei (Tina) au parte de aventuri la scoala de echitatie.

- Pettson si Findus (de la ora 20:30).

- Miss Spider: Printul, printesa si albinuta (de la ora 21:50) si Miss Spider - Filmul (de la ora 22:40).

Despre Minimax

Minimax este primul canal educativ pentru copii din Romania, care promoveaza un continut non-violent si initiaza proiecte care vin in sprijinul dezvoltarii copiilor. Postul se adreseaza unui target de varsta cuprins intre 2 si 12 ani. Minimax promoveaza o politica de programe diferita de celelalte posturi specializate, bazandu-se pe desene pacifiste, care au si o componenta educationala puternica.