PetExpo Cel mai frumos loc de pe pamant pentru animalute


667 vizualizari
PetExpo Cel mai frumos loc de pe pamant pentru animalute
Link-uri sponsorizate
PetExpo este singurul targ dedicat animalutelor din Romania. La editia cu numarul 11, organizatorii aduc din nou zonele de fun, gratuite tuturor celor care trec pragul targului, precum si reduceri la mii de produse, jocuri, concursuri cu premii, sedinte foto gratuite si multe alte surprize.

Zonele de Fun

Perfect Fit Challenge
Vizitatorii pot intra cu animalutul lor pe portile acestei zonei create special pentru cele mai energice si agile codite. Oricine se poate juca gratuit cu partenerul sau de nadejde prin tunel, obstacole, jaloane, rampa si trambulina. Asta nu e tot. Tot aici, dresori profesionisti ii invata pe vizitatori cum sa-si educe animalutul si sa il motiveze sa parcurga un traseu complet.

Beauty Salon
Aici, stilistii stau la dispozitia micutilor rasfatati. Toti vizitatorii targului vor avea parte de mici sesiuni de grooming gratuit in aceasta zona de fun.

Stairway of Champions
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 scari pentru cei mai acrobati dintre vizitatori. Cele mai perseverente spirite, care vor ajunge la ultima scara, vor fi rasplatite cu premii.

Pet Fashion Store
Play dress up! Aici este zona unde vizitatorii descopera diverse stiluri trendy pentru patrupede, ii ajuta pe micutii lor sa probeze si sa vada care tinuta ii avantajeaza cel mai bine. Evident, aceste momente pot fi imortalizate si distribuite pe retelele de socializare.

Professional Photo Studio
Animalutul este starul la PetExpo si clar ca merita o sedinta foto gratuita intr-un studio profesionist. Fotografa profesionista din acest studio capteaza atentia si celui mai nazdravan animalut si il surprinde in cea mai favorabila pozitie.

Balloon Popping
Daca pana acum placerea de a sparge baloanele de la zilele de nastere i-a fost refuzata, de data aceasta va avea parte de zeci de baloane colorate pe care sa le alerge si sa le sparga dupa bunul plac.


Reduceri la mii de produse, oferte delicioase si gratuitati

Expozantii targului vin anul acesta cu oferte spectaculoase la produsele si serviciile dedicate animalelor de companie. Absolut toate produsele expuse spre vanzare la eveniment au reduceri speciale, oferte de tip 1 + 1 gratuit sau sunt plasate in pachete foarte avantajoase. Mai mult, multi expozanti vor oferi tuturor vizitatorilor mostre si produse promotionale gratuite. Nu vor lipsi nici tombolele si concursurile cu tot felul de premii in fiecare stand.

Nutritie
La PetExpo vin cei mai buni specialisti in nutritia animalelor din Romania cu o mare varietate de hrana.

Cei mai buni groomeri din tara se intrec pentru a obtine trofeul pentru cel mai bun groomer din Romania. Special pentru a juriza concursul, va veni tocmai din Malaesia unul dintre cei mai buni groomeri din lume.

Sanatate
Consultanti de top in pet wellness prezinta produse performante si ofera gratuit sfaturi valoroase.

Cosmetica
Si animalele merg la salonul de cosmetica si folosesc produse de intretinere. La targ, vor fi prezente cele mai bune din Romania.

Stil
Pentru ca animalul de companie a fost si va fi mereu un lucru cu care oamenii se mandresc, la targ vizitatorii vor putea gasi cele mai de clasa haine si accesorii.

Gadgets
Tehnologia in serviciul patrupedelor. La targ, vizitatorii vor gasi zgarzi profesionale, inteligente, instrumente de dresaj, dispensere de hrana automate etc.

Jocuri si spectacol
In Arena PetExpo, vizitatorii care vin cu animalele lor de companie pot participa la jocuri si concursuri cu premii.

Activitati pentru copii
La PetExpo sunt activitati pentru toata familia. Expozantii pregatesc pentru copii surprize deosebite.


BILETE
- Adulti: 10 lei
- Elevi, pensionari, studenti pana in 23 ani: 5 lei
- Copiii sub 6 ani: gratuit

PROGRAM
- Vineri (12.04.2019) 10:00 - 19:00
- Sambata (13.04.2019) 10:00 - 19:00
- Duminica (14.04.2019) 10:00 - 17:00

LOCATIE
- ROMEXPO - pavilionul C6, Bucuresti