Pet Expo 2016: Record de vanzari pentru produsele dedicate animalelor de companie


1484 vizualizari
Pet Expo 2016: Record de vanzari pentru produsele dedicate animalelor de companie
Link-uri sponsorizate
Peste 250.000 de euro au cheltuit iubitorii de animale la cea de-a opta editie a targului Pet Expo, desfasurata weekendul acesta, in cadrul Romexpo. Potrivit datelor expozantilor, editia din acest an a inregistrat cele mai bune rezultate in vanzarile de produse pe durata evenimentului. Pet Expo 2016 in cifre a insemnat: 12.000 de vizitatori insotiti de peste 2000 de animale de companie, 60 de adoptii, 250 de fotografii profesionale si 15 evenimente in Arena Pet Expo.
  
Primele statistici ale evenimentului arata o creste a numarului de vizitatori, editia din acest an inregistrand un numar de 12.000 de intrari. Din datele organizatorilor, aproximativ 2000 dintre acestia au venit insotiti de animale de companie majoritatea caini si pisici. Nu au lipsit nici posesorii de dihori, chinchilla, iepurasi sau pasari care au venit insotiti la targ de animalul de companie. 

Vestea buna pentru expozanti este cresterea spectaculoasa a bugetelor alocate pentru cumparaturi in cadrul targului. Vizitatorii au cheltuit, in medie, 250 euro/mp expus, adica aproximativ 250.000 de euro pe parcursul celor trei zile de expozitie. Cresterea fata de editia precedenta este de 50% spun expozantii, care in 2015 au incasat o medie de 175 euro/mp expus. 

Atractiile targului au fost evenimentele organizate in Arena PetExpo si cele dedicate copiilor. Vizitatorii si-au inscris animalul de companie in concursurile din Arena si au putut castiga numeroase premii oferite de expozanti.

Cele cinci fundatii care au promovat adoptiile de animale in cadrul expozitiei au reusit sa gaseasca familii pentru 60 de caini, inregistrand un nou record in istoria Pet Expo in materie de adoptii. Targul a devenit, astfel, cel mai important reper in domeniu.

Atractia targului a fost motanul Bossulica, desemnat in aceasta editie purtatorul de cuvant al Pet Expo. Acesta a primit numeroase like-uri pe pagina de Facebook, care a ajuns la 36.000 de like-uri fiind astfel cel mai cunoscut motan in mediul online. Bossulica a avut un stand propriu in cadrul Pet Expo, unde a putut fi admirat de copii si vizitatorii curiosi sa il cunoasca.

Ne bucuram foarte mult ca am transformat PetExpo intr-un eveniment premium, vizitat de oameni cu un nivel de educatie si informare ridicat, cu o atitudine pozitiva si o grija deosebita pentru animalele lor de companie. Incercam de la an la an, atat noi organizatorii, cat si expozantii prezenti, sa oferim cele mai bune conditii pentru stapanii de animale, astfel incat ei sa plece de la PetExpo cu zambetul pe buze spune Ilie Pana, organizatorul Pet Expo.


Contact media:
Liliana Uleia
0743.183.353
Petexpo.ro.pr@gmail.com