Pe 20 iunie 2015, la Tinerimea Romana, va avea loc cel de-al 10-lea spectacol al Scolii de Muzica Boem Club - Concertul Acorduri de Vara!


2489 vizualizari
Pe 20 iunie 2015, la Tinerimea Romana, va avea loc cel de-al 10-lea spectacol al Scolii de Muzica Boem Club - Concertul Acorduri de Vara!
Link-uri sponsorizate

Sambata, 20 iunie 2015, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana (Str. Gutenberg nr. 19, Bucuresti, sector 5), intre orele 10:00-19:00, se va desfasura cel de-al 10-lea spectacol organizat de Scoala de Muzica Boem Club - Concertul Acorduri de Vara.

Evenimentul va reuni aproximativ 130 de cursanti copii, adolescenti si adulti, de nivel incepator, inter-mediar si avansat, care vor canta piese la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet sau cu vocea. Interpretiicare vor concerta au varste cuprinse intre 4 si 60 de ani, intrucat Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel. Experienta muzicala a interpretilor acestui spectacol pleaca de la 6 lunisi ajunge, in cazul unora dintre ei, la cativa ani, toti avand in comun pasiunea si dragostea pentru muzica.

Spectacolul va fi compus din 5 mini-concerte oferite de cursantii Scolii de Muzica Boem Club, organizate pecategorii de varsta (copii, adolescenti si adulti) si pe nivel de cunostinte (incepator, intermediar si avan-sat).Profesorii Boem Club vor oferi si ei demonstratii ale talentului si profesionalismului lor, delectand audi-toriul cu piese la pian, chitara, vioara, saxofon, tobe, clarinet sau cu vocea.

Repertoriul concertului va cuprinde atat muzica clasica si usoara. Programul va fi alcatuit din momente solo la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, dar si din momente de muzica de camera, duete pentru vioara si pian, pentru chitara, voce si chitara, piese de pian la patru maini.

Toti interpretii din cadrul Concertului Acorduri de Vara vor primi diplome si trofee pentru participare si interpretare. Auditoriul va fi constituit din aproximativ 500 de persoane din mediul de business din Bucuresti, antreprenori si manageri, persoane cu profesii liberale, jurnalisti, invitati speciali din diferite do-menii si personalitati muzicale care vor canta alaturi de cursantii Scolii de Muzica Boem Club.  Spectacolul se va termina cu un cocktailin cadrul caruia cursantii Scolii de Muzica Boem Club vor schimba impresii.

Concertul Acorduri de Vara reprezinta incheierea unul an scolar de succes, cu peste 100 premii la con-cursuri de specialitate, cu noi instrumente introduse in grila educationala, cu noi profesori in colectiv, cu si mai multi cursanti de toate varstele si orice nivel zi de zi, dar si deschiderea Scolii de Vara.

Scoala de Muzica Boem Club va fi deschisa pe toata durata verii desfasurand Programul Scolii de Vara Boem Club (20 Iunie - 15 Septembrie 2015). ?coala de Vara Boem Club este un program educational special conceput care le ofera cursantilor de toate varstele posibilitatea de a invata sa cante la un instrument sau cu vocea, intr-un mediu organizat, placut si relaxant, profitand in acelasi timp de un tarif special pentru lectiile de muzica.

Prin organizarea periodica de concerte, auditii, concursuri, Scoala de Muzica Boem Club doreste sa sustina si sa promoveze muzica si talentul muzical la orice varsta, sub moto-ul Lectii de muzica pentru toate varstele! Niciodata nu e prea tarziu sau prea devreme!.

Partenerii concertului de pana acum sunt:

Music & More, Matematica interactiva, PR Wave, www.copiisimamici.ro , Cotidianul Ultima Ora, www.suntpitic.ro, www.suntparinte.ro , www.orasulm.eu, www.roportal.ro, www.bucuresteni.ro , www.B2kids.ro, www.melc-codobelc.ro, Senso TV si Tonica, Bucharest Hebdo.

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amato-rilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 600 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica premium indi-viduale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia - B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 35 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist 
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro