Olaf si Elsa invitati la MiniArtShow by Ioana Ginghina


2214 vizualizari
Olaf si Elsa invitati la MiniArtShow by Ioana Ginghina
Link-uri sponsorizate
In acest week-end, la MiniArtShow by Ioana Ginghina am avut parte de multa creativitate.
Inspirati de anotimpul  care ne inconjoara, dar si de personajele "la moda" , am creat ateliere si spectacole distractive, insa nu in ultimul rand, educative.

Astfel ca sambata in cadrul atelierului creativ "Olaf, omul de zapada si gasca lui", am avut 20 de copii, pregatiti pentru distractie.
Dintr-o soseta alba, fiecare copil si-a construit un om de zapada, haios, asemanator lui Olaf, celebrul personaj Disney,  din filmul FROZEN. 
Nu ne-am oprit aici, ci am facut si un peisaj de iarna, din materiale inedite, astfel ca micutul prieten, nou nout, sa aiba parte de tot ceea ce-i trebuie, sa se simta ca acasa.
Nici adultii nu s-au lasat mai prejos si au participat alaturi de copii la acest atelier creativ, care a adus zambetul pe fata tuturor participantilor.

Duminica, am avut parte de invitati la fel de speciali, printesele Elsa si Ana, ne-au purtat intr-o poveste frumoasa de iarna.
Elsa, cu puterile ei magice, ne-a uimit si surprins.
Dupa o joaca cu fulgi de nea si multa bulgareala, copiii au avut parte de senzatii senzoriale, care i-au bucurat si le-au trezit curiozitatea.
Nu am putut trece prin iarna fara sa pomenim de Sarbatori, astfel ca desi abia au trecut noi ne-am amintit cu drag de ele si am mai impodobit inca o data bradul.

Ne-am bucurat sa vedem atatia copii frumosi, creativi si inventivi, in acest weekend.
Distractia continua si in weekendul urmator, asa ca va asteptam cu mic cu mare, la spectacolele noastre.

MiniArtShow by Ioana Ginghina
contact[arond]miniartshow.ro
Tel:0749419999