O idee de blog interesanta pentru mamici


3374 vizualizari
O idee de blog interesanta pentru mamici
Link-uri sponsorizate
De ce ne ducem sa muncim? Pentru majoritatea dintre noi raspunsul este: sa am din ce trai, sa am ce sa pun pe masa. 

O data cu intrarea in concediul de crestere al copilului bugetul familiei este puternic afectat de diminuarea veniturilor. Stii cum se spune, unde-s doi puterea creste. 

Tot in aceasta categoria Cariera a acestui site am scris si articolul intitulat "O Idee Simpla De A Castiga Bani In Concediul De Maternitate". Il poti citi urmand link-ul de mai jos: 


Pe scurt articolul iti propune o noua metoda de a obtine un venit suplimentar, contribuind astfel la marirea bugetului familiei, prin crearea unui blog. Metoda este testata si implementata cu sucess de mii de persoane atat in tara cat si in afara. 

Revenind la intrabrea "De ce ne ducem sa muncim?" rasunsul care ne intereseaza astazi este 

"sa am ce sa pun pe masa", adica mancarea. Si cum te afli pe un site unde subiectul principal sunt mamicile si copiii, stii deja ca vorbim despre mancarea celor mici. 

Asa ca intrebarea la care iti propun sa raspunzi este: Cum poti tu sa scoti bani folosindu-te de mancarea celor mici?

Daca si tu ai fost la fel ca mine momentul diversificarii a fost unul plin de intrebri si groaza. Dar dupa ce ai trecut de el si ai inceput sa dezvoltii strategii de hranire a copilului totul a fost mai usor.

Impartaseste din cunostintele tale prin intermediul unui blog. Doar nu crezi ca tu esti singura care a trecut prin asta. Stiu cum cautam cu disperare informatii cat mai structurate pe net. Au inceput sa-ti vina deja idei? Spor la treaba!

Articol primit de la cristinne.ro