Nu vrei sa iti neglijezi cariera? E timpul ca tati sa iti ia locul


6485 vizualizari
Nu vrei sa iti neglijezi cariera? E timpul ca tati sa iti ia locul
Link-uri sponsorizate
Pentru unele persoane cariera este importanta. Daca si tu te afli printre mamicile independente, dornice de afirmare si active, cu siguranta simti un oarecare gol in sufletul tau, in acest moment.

Si chiar daca sufletelul mic, caruia i-ai dat viata, nu se dezlipeste de tine nici o clipa, simti lipsa colectivitatii in care lucrai inainte de a intra in concediul de maternitate.

De aceea vreau sa stii ca atat mami cat si tati pot avea grija de copil din punct de vedere legal. 

Iar daca ai optat initial sa stai tu acasa si sa ai grija de bebe iar acum iti faci griji ca, cariera ta sa nu aiba de suferit datorita timpului in care vei lipsi, iti voi oferi o solutie. Citeste cu atentie in continuare.

Daca initial ai optat sa stai 2 ani acasa, in concediul de maternitate, poti ca, dupa 1 an, sa faci schimb cu sotul tau. El va sta in cel de-al doilea an acasa cu copilul iar tu te vei intoarce la servici.

Insa atentie: daca vrei ca sa beneficiezi in continuare de ajutorul financiar oferit de stat, tatal trebuie sa fi avut venituri ( sa fi lucrat) cel putin 1 an inaintea nasterii copilului. 

Daca aceasta conditie este indeplinita, familia ta va beneficia in continuare de banii oferiti de stat si tu vei putea sa te ocupi de cariera ta.