NOU la Tandarica: Spectacole de seara pentru copii si parinti


2479 vizualizari
NOU la Tandarica: Spectacole de seara pentru copii si parinti
Link-uri sponsorizate

NOU la Tandarica: Spectacole de seara pentru copii si parinti


Bucuresti 18 februarie Teatrul de Animatie Tandarica din Bucuresti anunta extinderea stagiunii pentru 2015 cu cate un spectacol de seara rezervat copiilor si parintilor in fiecare luna. Reprezentatia va avea loc in ultima vineri a lunii, la ora 18.00

In februarie spectacolul de seara dedicat copiilor si parintilor este Alice in tara minunilor, in regia lui Alice Barb. Reprezentatia, recomandata copiilor de peste 3 ani, are loc vineri, 27 februarie, de la ora 18.00 la Sala Lahovari si dureaza o ora si 10 minute.
 
Lewis Carroll a spus ca Alice este un personaj fictiv si nu unul real. Adevarul este ca modelul a fost fetita unor prieteni de familie, Alice Liddell. Eroina cartii lui Carroll este o fetita nostima, curioasa, care se comport ca un copil ceva mai mare decat varsta ei. Viseaza cu ochii deschisi, chiar si in miezul zilei, sa gaseasca o lume a ei. Este binecrescuta, manierata, politicoasa, iubitoare de animale, gata oricand de joaca.
 
La Tandarica, povestea lui Alice se desfasoara intr-un decor fascinant, lumea fantastica imaginata de Lewis Carroll inconjurand spectatorii si facandu-i, ca si pe eroina povestii, sa uite de trecerea timpului si sa viseze frumos si cu sens.

Programul spectacolelor se seara pentru copii va fi anuntat in fiecare luna pe site-ul teatrului www.teatrultandarica.ro/program

Teatrul Tandarica este un reper pentru teatrul de animatie romanesc. Fondat in 1945, cu o strategie repertoriala consolidata in timp si un portofoliu de titluri din literatura romaneasca si universala care nu mai au nevoie de nicio introducere (Pinocchio, Cenusareasa, Capra cu trei iezi, Punguta cu doi bani, Pacala, Cei trei purcelusi, Lampa lui Alladin, Motanul Incaltat etc), Teatrul Tandarica urmareste, in permanenta, sa alinieze teatrul de animatie si teatrul vizual din Romania la tendintele mondiale. 

Teatrul se implica, astfel, constant, in initiative care au rolul de a promova si de a creste calitatea teatrului romanesc vizual si de animatie: programe pentru artisti debutanti, proiectul Studio Animart (unde se joaca adaptari libere dupa opere clasice: Faust, Candid, Play Shakespeare, Golem sau Galaxia Svejk) si deja consacratele festivaluri internationale - Festivalul de vara Teatru, strada si copil (ajuns la cea de-a treia editie), respectiv Festivalul International al Teatrului de Animatie, ajuns la editia a XI-a.

Mai multe despre Teatrul de Animatie Tandrarica pe www.teatrultandarica.ro.