Mesaje si urari de Sfantul Dumitru


5248 vizualizari
Mesaje si urari de Sfantul Dumitru
Link-uri sponsorizate
Pe data de 26 octombrie il vom sarbatori pe Sfantul Dumitru. Cu siguranta cunosti pe cineva ce poarta numele acestui sfant si vei dori sa il/o feliciti pe aceasta cale. Noi iti prezentam mai jos o serie de mesaje si urari ce pot fi trimise si ca SMS-uri de ziua de nume de Sfantul Dumitru!

Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, Dumitru!


Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!

Sa ne traiesti, sa ne fericesti cu bun simtul pe care il ai, sa fii sanatos si sa ai mereu pe sfantul Dumitru prin preajma ca sa-ti ocroteasca zilele.

Iti urez ca ziua numelui sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar anii ce vin sa iti aduca numai impliniri si bucurii. La multi ani Dumitru!

Fie ca Sfantul Dumitru sa te ocrotesca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

Ii cer Sfantului Dumitru cel al carei nume il porti, sa ramana cu ochii asupra ta, sa iti calauzeasca pasii, sa iti luminze viata si sa iti dea puterea sa pastrezi in suflet iubirea pe care mi-o porti cu aceeasi intensitate cu care si eu la randul meu ti-o port

Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de cei dragi.


Fie ca Sfantul Dumitru sa ne tina mereu pe calea dragostei! Te iubesc din tot sufletul!


Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Sfantul Dumitru, al carui numei il porti, mi te-a daruit.

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. La multi ani, Dumitra!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Dumitru sa fie simbolul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

Porti numele unui Sfant si ma inchin in fata ta, pentru ca esti ca o icoana draga sufletului meu! Mi-ai fost aproape la greu si la bine, iar acum vreau sa iti multumesc pentru tot. La Multi Ani!

Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi.

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine! La Multi Ani!


Iti doresc ca Sfantul Dumitru, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.


Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi.


Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Dumitru cat mai frumoasa!


In aceasta zi speciala iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor, si fie ca Sfantul Dumitru sa te calauzeasca mereu in viata.

Iti multumesc ca imi luminezi viata cu prezenta ta, in fiecare zi! La multi ani, draga mea (dragul meu) Dumitru (Dumitra)!

La multi ani si voiosie, Domnul alaturi sa-ti fie, bucurii sa-ti daruiasca si nimic sa nu-ti lipseasca! La multi ani Dumitru!

Sa traiesti cat numele, sanatate si multe bucurii!


Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume. Fie ca Sfantul Dumitru pe care il reprezinti sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.


Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!


Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine. La multi ani!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul unei privighetori si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La Multi Ani, Dimitrie!

Azi e ziua ta, ziua numelui tau. Sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume! La Multi Ani!


Sa fii mereu asa, bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. La Multi Ani Dumitre!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de Sfantul Dumitru si le uram sa fie sanatosi si sa petreaca frumos!

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericit, iubit si bucuros. La multi ani, Dumitru!

Iti urez ca ziua ta onomastica sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar in lume sa gasesti numai fericire. La Multi Ani, Dumitru!

Dumnezeu mi-a dat familia, Sfantul Dumitru al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de iubit(a) /sot(ie).

Dumitre, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfantul Dumitru sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani!


La multi ani, Dumitru! Iti doresc multe, toate cele bune!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Dumitru sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

O zi frumoasa este astazi, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un La multi ani foarte mare! Sa fii sanatos(sanatoasa)!

Ziua numelui tau sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. La multi ani!

Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

La multi si frumosi ani! Sa ai parte de o viata frumoasa. Sa fii fericita, iubita, sa-ti implinesti toate visele si sperantele.

Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!

Fie ca aceasta zi aniversara sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire alaturi de cei dragi. La multi ani!

De ziua ta as vrea ca noaptea, sa nu cada prea devreme, iar daca va cadea sa iti aduca in dar un cer cu multe stele! Si… cea dintai care o sa cada, as vrea sa fie steaua mea! Tu s-o privesti, ea sa iti sopteasca: sa fii iubit(a) de ziua ta de nume!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

Multa sanatate, putere de munca si implinirea dorintelor atat pe plan profesional cat si pe cel privat.

Ziua numelui sa-ti fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii!

Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet! Sa ti se implineasca visele si sa te poti bucura de tot ce ai!

Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si multe impliniri. Sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu.

La multi ani de Stantul Dumitru! Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa fericesti pe toti in jurul tau cu bunatatea ta.

Sanatate, fericire, iubire, multe impliniri si liniste sufleteasca. Succes in tot ceea ce faci si multe realizari.

La multi ani de Sfantul Dimitrie! Sa fii sanatos, sa simti, sa iubesti si sa ai dreptate!

Iti doresc ca in aceasta zi sa iti fie sufletul plin de bucurie si vreau sa iti rasplatesc toata dragostea pe care mi-ai aratat-o. La multi ani Dumitru!


Iti doresc fericire si sanatate! Fie ca propriile cautari sa fie incununate de succes!