Managementul timpului si sursele de venit pasiv


2325 vizualizari
Managementul timpului si sursele de venit pasiv
Link-uri sponsorizate
Nimic nu se compara cu frumusetea si inocenta copiilor si a copilariei. 

Pentru noi, cei mari insa lucrurile nu sunt intotdeauna asa de roz. Grijile zilnice, si cele financiare mai ales, ne ocupa mult mai mult timp si energie psihica decat ar trebui.

Si cum cuvantul de baza este familie, cu multa intelegere si iubire se pot rezolva multe. Cel mai importante aspecte sunt: intelegerea in cuplu si managementul timpului. Pe scurt, copilul are si tata :) 

Astfel, mama se va putea ocupa si de cariera sa, daca are un sot intelegator, care ii ofera sprijinul de care are nevoie. In acest fel atat mama cat si tata vor putea sa aduca bani in familie.

Ca exemplu, in timp ce eu ti scriu acest articol sotul meu pregateste mancarea de seara pentru cea mica si se plange ca nu s-a organizat sa spele si vasele in timp util. 

Pentru ca partea financiara sa nu va mai faca probleme, tu impreuna cu sotul tau trebuie sa va stabiliti obiectivele financiare si planul de a le pune in practica. 

Trebuie sa stiti de unde va vin majoritatea banilor, ce economii puteti face si cat anume va puteti permite sa investiti. 

Sfatul meu este sa va dezvoltati din timp surse de venit pasiv. Odata ce astfel de canale financiare au fost stabilite si implementate cu success, ele vor aduce bani fara ca voi sa trebuiasca sa lucrati efectiv. Exemple de surse de venit pasiv:

Retele MLM
Blog-uri monetizate prin adsense/afiliere
Depozite bancare si actiuni
Terenuri date in arenda
Drepturi de autor
Etc.

Aceste canale se construiesc in timp si necesita munca pentru a fi implementate. In familie trebuie sa va impartiti responsabilitatile in mod echilibrat si timpul petrecut cu copii astfel ca amandoi sa fiti impliniti emotional profesional si financiar.