Mai sunt doar 7 zile de inscrieri in Tabara de Muzica Boem Club 2015!


2692 vizualizari
Mai sunt doar 7 zile de inscrieri in Tabara de Muzica Boem Club 2015!
Link-uri sponsorizate

A inceput ultima saptamana de inscrieri in Tabara de Muzica Boem Club, care va avea loc in perioada 2-14 august 2015, la Bran, Vila Alisa *** (Saptamana 1: Duminica, 2 August - Sambata, 8 august;

Saptamana 2: Sambata, 8 august - Vineri, 14 august). Ultima zi de inscrieri este luni, 20 iulie 2015.

Pentru orice copil o tabara inseamna recreere, vizite la obiective turistice noi, drumetii, jocuri! In Tabara tematica Boem Club, pe langa toate acestea, copilul tau va putea intra in lumea pianului, a chitarei/a viorii si a cantatului cu vocea.

In Tabara de Muzica Boem Club, copiii cu varste intre 7-17 ani au posibilitatea sa invete sa cante la pian, chitara/vioara si din voce. Se va lucra pe grupe de varsta apropiate, iar activitatile muzicale vor fi imbinate cu activitati recreative, drumetii si vizite la obiective turistice din apropiere. In tabara vor participa psihologi scolari cu experienta in organizarea de tabere si profesori de muzica absolventi de conservator.

In Tabara de Muzica Boem Club se pot inscrie atat cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club de la oricare sediu, cat si copii din afara scolii din Bucuresti sau din alte orase ale tarii, in limita locurilor disponibile.

Participantii vor petrece o saptamana intr-un mediu placut, cu toate facilitatile de cazare ale unei pensiuni de 3 stele, intr-o atmosfera relaxanta si educativa, dar in acelasi timp antrenanta datorita activitatilor de grup. Copiii vor fi coordonati de o echipa de 9 persoane, asigurandu-se astfel monitorizarea unui adult pentru circa 4 participanti.

Scoala de Muzica Boem Club asigura in cadrul Taberei de Muzica urmatoarele:

-    Transport dus-intors cu plecare din Bucuresti 
   Cazare 6 nopti in pensiune cu circuit inchis, standard 3 stele in camere de 2 si 3 locuri
   Mic dejun, pranz, cina + 1 gustare (meniul zilnic va fi transmis anterior desfasurarii taberei, pe e-mail, parintilor)
   Ateliere de grup de pian, chitara/vioara, canto
   Petrecere tematica 
   Concursuri pe tema muzicala
   Activitati recreative in aer liber
   Drumetii la obiectivele turistice din zona
   Profesori absolventi de Conservator si monitori pentru organizarea activitatilor
   Psihologi scolari 
   Asistenta medicala (daca este cazul)
   Echipamente si materiale pentru desfasurarea activitatilor muzicale si de Aventura

Pe langa cele circa 15 ore de activitati muzicale distactive (cate aprox. 3 ore si jumatate de vioara, chitara, pian, canto), sustinute de catre profesionisti, copiii vor avea in program 6 ore de activitati de dezvoltare muzicala, 1 ora de dictie, 1 ora de miscare scenica, 1 ora recunoastere de genuri muzicale, 1 ora recunoastere de instrumente muzicale, 1 concurs de ritm si 1 concurs pe teme muzicale.

Persoana de contact pentru inscrieri si detalii despre Tabara de Muzica Boem Club:
Denisa PETREAN- Specialist PR
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro
Tel: 0768 300 396
www.facebook.com/BoemClub

https://www.facebook.com/TabaraDeMuzicaBoemClub

 
Despre Boem Club


Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 600 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia - B-dul Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 35 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.