Machiajul din spatele ochelarilor


2613 vizualizari
Machiajul din spatele ochelarilor
Link-uri sponsorizate
Un machiaj frumos iese in evidenta fie ca porti sau nu ochelarii de vedere. Insa trebuie sa ti seama de anumite sfaturi incat sa pui in evidenta trasaturile.
Chiar daca porti ochelari cu rama groasa, din plastic, retro sau cu rama subtire, asta nu inseamna ca nu te poti distra cu machiajul.
Fondul de ten aplicat in partea de sus a nasului se poate curata daca nu aplici o baza pentru machiaj si un fond de ten rezistent. Daca ai ticul de a misca ochelarii des sau obisnuiesti sa ii porti doar pentru citit, atunci trebuie sa ai la indemana fond de ten astfel incat sa iti poti reface machiajul la nevoie.
In general, culoarea machiajului ar trebui sa fie asortata cu cea a ramei. Poti chiar sa alegi aceeasi culoare. Culorile reci sunt mai potrivite pentru gri, argintiu si albastru intens, pe cand cele calde - pentru auriu si bej.
Fardul nu trebuie aplicat dincolo de marginea ramei, altfel acesta va crea un look nereusit si va strica armonia caracteristicilor fetei tale. Aplica acest produs numai cu perii speciale pentru ca machiajul sa arate cat mai uniform.
Rujul influenteaza si el intregul machiaj, asadar daca purtati ochelari nu optati pentru un ruj foarte inchis la culoare. Se recomanda folosirea unui ruj in nuante cat mai naturale.