Laptisor de matca


2710 vizualizari
Laptisor de matca
Link-uri sponsorizate
Laptisorul de matca este un produs apicol cu proprietati exceptionale care consumat cu atentie poate avea efecte miraculoase asupra corpului omenesc, prin vindecarea si ameliorarea multor boli.
Are atatea efecte pozitive asupra organismului, incat poate fi considerat pe drept cuvat un adevarat "elixir al tineretii".
Laptisorul de matca este o substanta secretata de glandele salivare ale albinelor, destinata hranirii larvelor.
Este alcatuit din fructoza, proteine, factori de crestere, 18 aminoacizi si o multitudine de vitamine (mai ales B1 si B5) si minerale. Este o substanta care creste rezistenta organismului impotriva diversilor factori de stres care il afecteaza, mentinand echilibrul functionarii normale a tuturor organelor.
Laptisorul de matca se poate amesteca cu miere, fara a-i altera proprietatile terapeutice. Se amesteca 10 g laptisor de matca cu 500 g miere pana la omogenizare si se consuma 1-2 linguri pe zi. Laptisorul de matca se recomanda in cure de minim 6 saptamani, primavara si toamna.
Gratie proprietatilor sale regeneratoare si tonifiante, laptisorul de matca este folosit si in compozitia cremelor, lotiunilor, mastilor ce se adreseaza tenurilor ridate prematur sau a tenurilor aspre, lipsite de suplete.
Fiind un produs apicol, laptisorul de matca poate produce reactii alergice la unele persoane, fiind contraindicat si in cazul femeilor gravide si a mamelor ce alapteaza.
Pentru tratarea sau ameliorarea diferitelor afectiuni, in timp, au fost elaborate diferite retele pe baza de laptisor de matca, care consumate sub supravegherea unui medic naturist, pot face adevarate minuni.