Lansarea primului Centru Educational pentru Copii si Parinti Iulia Pantazi


2645 vizualizari
Lansarea primului Centru Educational pentru Copii si Parinti Iulia Pantazi
Link-uri sponsorizate
Lansarea primului Centru Educational pentru Copii si Parinti Iulia Pantazi
25.000 Euro invetitie in noul Centru Educational (cladire,  echipament, amenajare si personal)
Prima Scoala de Bone acreditata MECT si MMSSF
Clasa Einstein: dezvoltare personala pentru copii intre 3-7 ani
6 seminarii online gratuite in cadrul campaniei educationale Copilul tau e Dl Goe?

Bucuresti, 15 februarie 2011: Iulia Pantazi, psiholog clinician, lanseaza Centrul Educational pentru Copii si Parinti din strada Ion Racoteanu nr 1, Sector 3, http://centru-iuliapantazi.info . Cu aceasta ocazie a fost creata campania educationala Copilul tau e Dl Goe? ce cuprinde 6 seminarii online gratuite (in fiecare marti) incepand cu 22 februarie 2011 si un concurs adresat gradinitelor si parintilor.

Cu o investitie de peste 25.000 Euro (cladire, echipament, amenajare si personal), managementul noului Centru Educational estimeaza o cifra de afaceri de 37.000 Euro/luna, avand o capacitate de 120 copii la Clasa Einstein, 20 copii la Clasa TEACCH, 20 la After School si 30 la Scoala de Bone pentru o frecventa lunara.  

Centru Educational pentru Copii si Parinti fondat de Iulia Pantazi are la baza un concept inovativ si ofera o paleta foarte larga de servicii pentru educatia si dezvoltarea armonioasa a copilului. (atat cel sanatos cat si cel cu dizabilitati). Ce m-a caracterizat dintotdeauna a fost dorinta mea de a-i ajuta pe cei din jurul meu sa isi atinga potentialul maxim. Asa am invatat ca pentru a putea ajuta cu adevarat, trebuie inainte de toate sa intelegi, explica Iulia Pantazi.

In ceea ce priveste serviciile dedicate copiilor sanatosi, Centrul ofera pentru segmentul 3-7 ani cursurile Clasa Einstein (program circular cu o programa desfasurata pe un an de zile), iar pentru cei de la 7-10 ani un After School.

Obiective Clasa Einstein  dezvoltarea inteligentei emotionale, regleaza propriile emotii si comportamente; gestioneaza sentimentele, are grija de nevoile proprii intr-un mod adecvat, stabileste si sustine relatii positive, formeaza relatii cu adultii, reactioneaza la indicii emotionali. Detalii puteti gasi aici http://centru-iuliapantazi.info/servicii/cursuri-copii/obiective-clasa-einstein

Pentru copiii cu dizabilitate, in functie de gradul de deficient, Centrul ofera servicii  de logopedie, recuperare neuropsihomotorie la copilul cu tulburari in dezvoltare, tulburari in spectru autist, retard psihic, intarziere in dezvoltare, ADHD, sindroame genetice si alte comorbiditati.
Ca metode de lucru sunt folosite: terapia ABA, metoda PECS si clasa TEACCH.
Pentru parinti, Centrul Educational pentru Copii si Parinti pune la dispozitie servicii de consiliere in relatia cu copilul: seminarii online care sa vina in intampinarea parintilor foarte ocupati ce nu au timp sa se deplaseze la Centru si ateliere de parenting pentru discutii deschise.

Tot in acest an, in cadrul Centrului va fi lansata prima Scoala de Bone din Romania, autorizata de MECT si MMSSF. Scoala este structurata pe 4 axe principale: medicala, comportamentala, educational si deontologica.
Campania educationala Copilul tau e Dl Goe? poate fi urmarita pe pagina de Facebook Copilul Goe si in pagina Centrului http://centru-iuliapantazi.info/domnul-goe/.

Parteneri campanie: www.copilul.ro, www.nou-nascuti.ro, www.ghidul-parintilor.ro, www.utilecopii.ro, www.prichindelulmeu.ro, www.suntparinte.ro, www.copiisimamici.ro, www.gradinite.com, www.eumama.ro

Pentru mai multe detalii: johana[arond]pistachioagency.eu; johana.toma[arond]gmail.com; 0766 56 36 71; http://centru-iuliapantazi.info/