Ghid de Cadouri de Craciun pentru copii


6062 vizualizari
Ghid de Cadouri de Craciun pentru copii
Link-uri sponsorizate
Jucariile pentru copii trebuie sa ofere maximum de siguranta pentru cei mici. Astfel, CopiisiMamici va prezinta acest ghid de cumparare de cadouri de Craciun pentru copii.

Copiii cresc rapid si in acelasi fel li se dezvolta si capacitatea de a intelege ce se petrece in jurul lor si care este rostul fiecarui lucru in parte. Nu trebuie sa neglijati varsta copilului in alegerea unui cadou potrivit unui copil deoarece in functie de acest factor puteti sa vegheati la siguranta copilului.

Astfel, la cumpararea unei jucarii sau unor articole de imbracaminte pentru copii trebuie sa aveti in vedere urmatoarele elemente:

-    Cate parti componente are jucaria ?
-    Din ce material a fost confectionata bluzita cumparata ?
-    Ce substante contin dulciurile cumparate ?
-    Jucaria poate fi sparta cu usurinta ?
-    Plasticul din care este realizata jucaria este casant ? In acest caz cautati alta jucarie!

Sirul acestor elemente poate continua la nesfarsit. Noi va oferim urmatorul sfat in cazul in care doriti sa cumparati bluzite sau pantaloni pentru copii drept cadou de Craciun : intariti cu mai multa ata cusaturile nasturilor pentru a nu putea fi smulsi de copil si inghitite. Au fost inregistrate multe astfel de accidente nefericite si este bine sa prevenim pe cat posibil.

De asemenea, pentru copiii cu varste foarte fragede este bine sa evitati jucariile care zboara gen avioane si elicoptere sau masinutele teleghidate de mare viteza, deoarece pot sa se raneasca in timp ce se joaca cu ele.

Cadouri de Craciun sau cadouri pentru copii special selectate puteti gasi pe Internet la magazinele online de cadouri. Nu uitati - siguranta copilului trebuie sa primeze intotdeauna!