Febra de trei zile la copii


6250 vizualizari
Febra de trei zile la copii
Link-uri sponsorizate
Febra de trei zile apare exclusib la bebelusi si la copiii mici intre sase luni si trei ani. Implica un comportament neobisnuit al copilului cu cateva zile inaintea declasarii bolii si chiar si dupa scaderea febrei ramane sacaitor timp de o saptamana. Cu toate acestea este recomandat sa mergeti la medicul pediatru pentru ca febra ridicata ar putea indica si alte boli grave. Abia dupa ce au fost excluse afectiunile grave, puteti astepta in liniste disparitia infectiei.
In cazul bolilor febrile, ceaiul din floarea de soc este foarte indicat pentru ameliorarea simptomelor. In cazul febrei de trei zile ar trebui sa il diluati foarte tare.
Febra este cel mai eficient mijloc al organismului de combatere a germenilor. Sprijina procesul de vindecare si protejeaza organele interne in timpul bolii. Asadar daca copilul nu are o tendinta spre convulsii febrile incercati sa nu luati masuri pentru scaderea febrei.
De retinut ar fi ca infectia nu poate fi tratata pe cale medicamentoasa si din aceasta cauza se va incerca numai combaterea simptomelor prin medicamente antifebrile precum paracetamol sau ibuprofen