Epilatul in timpul sarcinii


3676 vizualizari
Epilatul in timpul sarcinii
Link-uri sponsorizate

Grija pentru o piele cat mai fina este un subiect stresant pentru orice femeie, mai ales pentru cele care sunt insarcinate.
Solutii si variante de a scapa de inesteticele fire de par sunt multiple insa daca esti o viitoare mamica este important sa cunosti anumite informatii despre epilatul in timpul sarcinii.

Epilarea cu ceara
In timpul sarcinii, in special in primul trimestru, pielea este mult mai sensibila. Durerea in cazul epilarii cu ceara in special calda va fi mult mai mare decat in mod obisnuit. Pot aparea contractii, sau din cauza caldurii se poate semnala o dilatare a vaselor de sange care va duce mai apoi la aparitia varicelor.
Ca alternativa poti apela la benzile cu ceara rece.Epilarea cu crema depilatoare
Crema depilatoare actioneaza numai la suprafata pielii. Datorita faptului ca unele femei au pielea mai sensibila cand sunt insarcinate, trebuie sa fiti atente la timpul cat isi face efectul, deoarece riscul iritatiilor este mult mai mare. Exista creme depilatoare care sunt permise a fi folosite pentru epilarea in timpul sarcinii.

Epilarea cu lama de ras
Este ideala pentru femeile comode. Rasul iti permite sa ai o piele fina in doi timpi si trei miscari fara durere. Pentru femeile care se epilau astfel si inainte de a ramane gravide, rasul ramane in mod cert cea mai buna varianta, mai ales cand burtica incepe sa creasca.Epilarea cu epilatorul electric
Daca utilizezi aceasta modalitate de multa vreme, poti apela la ea in timpul sarcinii deoarece nu vei simti o durere foarte mare.