Cine ingrijeste copilul dupa ce mamica revine la serviciu


5952 vizualizari
Cine ingrijeste copilul dupa ce mamica revine la serviciu
Link-uri sponsorizate
Am stabilit ca pentru a trece peste sentimentul de vinovatie vizavi de intoarcerea la serviciu poate fi eliminat prin planificarea si organizarea corecta a timpului. Dupa concediul postnatal, cine va ramane cu copilul ? Cum vei impaca munca cu familia ?

Iata cateva sugestii :
- Bunicii poti lasa copilul in grija bunicilor, fie din partea ta, fie din partea tatalui bebelusului. In acest mod, copilul va fi linistit, cunoscandu-i pe amandoi dinainte. De asemenea, educatia celui mic ar fi mult mai adecvata, bunicii dandu-si, in general, silinta ca cresterea copilului sa fie realizata corespunzator din toate punctele de vedere.

- Dadaca exista multe cereri de lucru pentru postul de dadaca. Cel mai bine apelezi la cunostinte care doresc sa lucreze, pentru a putea avea mai multa incredere. Chiar si asa, este o idee buna sa pui camere de supraveghere ascunse prin casa, pentru a putea vedea, cel putin la inceput, modul in care este tratat copilul de catre dadaca. Acest lucru a devenit o necesitate avand in vedere volumul mare de probleme legate de bone din ultimul timp care maltratau minorii avuti in grija.

- Cresa exista intotdeauna si aceasta solutie. Presupune un efort financiar dar ofera avantajul ca este o solutie stabila si acolo veti lasa copilul in grija unui personal experimentat si autorizat. Exista si o parte negativa si anume relatia cu copilul poate avea de suferit datorita lipsei de contact direct intre parinti si copil.