Determinarea sexului copiilor Baiat sau fata


14961 vizualizari
Determinarea sexului copiilor  Baiat sau fata
Link-uri sponsorizate
Sperma dicteaza sexul oului fertilizat. Totusi o multime de factori contribuie la sexul copilului, incluzand receptivitatea oului la cromozomii barbatesti. Ambii parinti, au un anumit rol in determinarea sexului copilului.

Dupa cum multa lume stie, sau au auzit sperma care poarta cromozomii masculini poate sa inoate mai repede pentru ca ei poarta mai putin material genetic si mai usor. Uneori sperma masculina va muri daca oul nu se afla in pozitia potrivita pentru fertilizare.

Daca va doriti o fata, incercati sa faceti sex cat mai aproape de perioada de ovulatie sau imediat dupa aceasta perioada daca va doriti baiat.

Explicatia pentru aceste sfaturi este data de viteza de deplasare a spermatozoizilor. Spermatozoizii care contin cromozonii X, sunt mai mari si inoata mai incet, pe de alta parte, desi spermatozoizii care contin cromozonii Y sunt mai rapizi, exista posibilitatea in care acestia ajung la ovul inainte de producerea ovulatiei.

In aceasta situatie, pana la initierea procesului de ovulatie acesti spermatozoizi vor muri muri si vor fi ajunsi din urma de spermatozoizi cu cromozom X, care vor fertiliza ovulul.