Cine si ce este www.copiisimamici.ro ?


CopiiSiMamici.ro este un proiect administrat de STILART SOFTWARE SRL incepand cu data de 01-01-2014.

Principiul pe care s-a bazat inca de la inceput copiisimamici.ro a fost informatia utila. Cu cat o persoana este mai informata, cu atat va actiona mai corect. De aceea, orice mamica sau viitoare mamica va putea afla informatii utile de la noi, copiisimamici.ro, pentru ca ea si bebelusul ei sa fie sanatosi si voinici!

Familia este un element foarte important in dezvoltarea oricarei persoane si, de aceea, ne-am axat pe oferirea de informatii interesante pentru fiecare membru al familiei.

Pentru a fi util, copiisimamici.ro trebuie sa ofere servicii de care orice familie are nevoie. De aceea, pe www.copiisimamici.ro vei gasi rapid articole cu informatii utile, educative dar si planse de colorat, poze haioase, video cat si crese si gradinite, cabinete de ginecologie, cabinete de planificare familiala si maternitati.

Proiectul nostru militeaza in mod activ, prin toate mijloacele, impotriva violentei de orice natura. Dorim ca violenta impotriva copiilor si a femeilor sa devina istorie cat mai curand posibil!

Toate cele bune, Echipa CopiiSiMamici.ro