Despre CopiisiMamiciro


54432 vizualizari
Despre CopiisiMamiciro
Link-uri sponsorizate
Copiisimamici.ro a creat acest univers pentru copii si mamici. Intrucat vreti sa stiti totul despre copii, noi va prezentam cele mai noi informatii despre sarcina, nastere, alaptare si familie.
Sarcina reprezinta pentru multe femei momentul in care descopera nevoia de informare despre copii, deoarece nu au avut contact cu astfel de informatii anterior sarcinii.
Nasterea, la randul sau, ridica multe probleme si semne de intrebare multor mamici care doresc sa afle cum va fi nasterea, ce trebuie sa faca la nastere si cum sa treaca peste primele momente de dupa nastere.
Alaptarea reprezinta primul contact dintre mama si copil. Alaptarea ii asigura copilului necesarul de anticorpi care il vor proteja pe toata durata vietii. Primul lapte, sau colostrul, reprezinta bariera dintre copii si infectii periculoase, asadar, alaptati copiii cat mai mult, in masura in care puteti face acest lucru.
Va prezentam totodata, pentru cazul in care simtiti ca nu aveti inspiratie, o colectie mare de nume de copii. Din toate aceste nume de copii unul este rezervat puiutului dumneavoastra! Puteti alege din sute de nume de copii atat nume de baieti cat si nume de fete! Mai mult decat atat, www.copiisimamici.ro va ofera sugestii de nume de gemeni sau nume de tripleti!