De ce ne ingrasam iarna


2792 vizualizari
De ce ne ingrasam iarna
Link-uri sponsorizate
A venit iarna si este timpul sa renuntam la fustele scurte si la costumele de baie pentru haine cat mai groase. Sezonul rece este o perioada in care ne baricadam in casa la caldura si renuntam la plimbari pentru arderea caloriilor ca sa stam in casa in patura la caldura chiar si cu riscul ca acumulam cateva kilograme in plus.
Vara consumam cat mai multe legume si fructe insa iarna din cauza preturilor ridicate ne axam pe prajituri si mai ales pe grasimi.
Pe timpul verii din cauza caldurii nu ai pofta de mancare si asa treci ziua cu ceva racoritor pe cand iarna ai manca chiar si fast food pentru a ne incalzi si asa trecem in sezonul cal cu cateva kilograme.
Cand este foarte cald afara esti motivata sa arati bine pentru ca orice cuta de grasime se vede pe cand iarna coepul este acoperit de haine si nu mai dai atata importanta acestui aspect.
Nutritionistii ne sfatuiesc chiar daca este frig afara sa nu stam in casa la caldura ci sa iesim sa ne plimbam sau putem merge la sala unde si acolo gasim caldura si reusim sa ne metinem slabe.
Pe timpul iernii incearca sa limitezi portiile la mancare si evitarea pe cat posibil a prajelilor, grasimilor si a duciurilor.